Zvonuri: BMW va oferi un coupe cu patru usi, sub titulatura Seria 4

Cel mai incitant zvon al anului vine de la revista germana Auto Motor Und Sport care relateaza despre planurile BMW de a lansa o noua gama, BMW Seria 4. In afara de variantele sedan, coupe si cabrio, revista mentioneaza ca va fi lansata si o varianta coupe cu patru usi.

Se spune ca noul Seria 4 va concura cu A5 Sportback si va avea o linie de coupe a plafonului.

Anul trecut am relatat de mai multe ori despre planurile BMW de a lansa o versiune Seria 3 GT, si potrivit surselor noastre, masina chiar se va lansa in 2013. Nu se stie inca la acest moment daca e vorba de doua modele diferite – 3 GT si 4, sau de acelasi vehicul.

Asadar, care ar fi motivele pentru care BMW ar lansa o noua Serie 4? Asa cum gama Seria 6 e pozitionata intre cinciar si septar, modelele Seria 4 s-ar situa intre triar si cinciar si vor avea infatisare de coupe. Oferind un coupe pozitionat mai sus, BMW va putea concura pe piata cu Audi si Mercedes-Benz, despre care se spune ca va lansa o varianta SLS de dimensiuni mai mici.

Noul Seria 4 va permite BMW sa pozitioneze masinile putin mai sus ca pret, in segmentul premium.

Designul de ansamblu ar fi unul dinamic si ar atrage clienti mai tineri, fiind totodata o alternativa viabila la varful de gama Seria 6 Coupe.

Daca BMW chiar are de gand sa lanseze aceasta noua serie, suntem de parere ca modelele ar putea purta numele Gran Coupe. Iin 2012 BMW va lansa si o varianta coupe cu patru usi a noului sesar. BMW Seria 6 Gran Coupe va concura cu Mercedes-Benz CLS si cu Audi A7.

BMW a inaintat recent in US cereri de patent pentru numele Seria 2. Se zvoneste ca numele Seria 2 va fi dat viitoarei generatii de modele Seria 1 Coupe si Cabrio.

Deocamdata nu sunt disponibile alte detalii, si e prima oara cand auzim despre o astfel de gama Seria 4, asa ca va sfatuim sa tratati cu circumspectie zvonurile.

[Sursa: AMS via BimmerToday ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account