Sistemul de tracțiune integrală al noului BMW M5 explicat pe larg de șeful diviziei M

Frank van Meel a sughițat non stop de când fanii BMW au aflat despre tracțiunea integrală pentru BMW M5. Acum ne explică de ce nu mai are loc în frigider și de ce nu ar fi trebuit să i-l umplem încă de la început.

Dar, așa cum știm, înainte de a fi șef al divizie M, Frank van Meel a fost șef la Quattro GmbH. Omul are experiență în domeniul ăsta și nu credem că oamenii de la BMW l-au adus șef la M degeaba. Din contră, cu toții știm că M5-ul a fost întotdeauna o mașină a cărei rezerve de putere nu putea fi întotdeauna exploatată la maximum. Van Meel ne explică, sau, mai bine zis, se justifică în acest clip spunând că BMW M înseamnă „precizie și agilitate”, nu „precizie și agilitate, dar doar cu tracțiune spate, tracțiunea integrală e pentru fetițe, la naiba! Mai jos aveți trei clipuri video din care puteți afla date noi și interesante despre următorul BMW M5. Enjoy Joy!

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account