BMW Fest România 30-31 Mai

Oameni buni a venit vremea să ne pregătim pentru weekendul BMW Fest. Strângem ultimele șuruburi, dăm ultimul polish și ne adunăm la Romexpo la pavilionul E1, cu tot ce are mai bun de oferit comunitatea BMW din România. Avem BMW-uri de expoziție, noi sau clasice, avem BMW-uri de competiție, de drag sau de drift și avem BMW-uri din viitor. Dacă ești un împătimit al mărcii poți să fii sigur că-ți vei petrece timpul printre mașinile care-ți vor încânta ochiul și-ți vor satisface curiozitatea tehnică. Și dacă BMW-urile obișnuite nu te impresionează, cu siguranță o să-ți placă vedeta expoziției, noul BMW i8 care te așteaptă cu portierele deschise în sus pentru un selfie.

Comunicat BMW Fest_7

Bineînțeles asta nu este tot. Dacă nu vrei să rămâi doar cu privitul, e bine să știi că poți lua parte la sesiunile de taxi drift alături de Rampage Drift Team ori de Evl Drift Team, care te vor învârti ca pe un hamster în aplauzele publicului. Nici pasionații de BMW-urile cu două roți nu se vor plictisi pentru că Rider Academy vor fi acolo pentru voi, să vă dea sfaturi, să discutați despre ofurile motociclismului în România, iar BMW Motorrad România va oferi sesiuni de test cu modele precum BMW S1000 RR, R 1200 R, R nineT, R1200 GS și K 1600 GTL Exclusive. Tot în zona dedicată celor două roți, stunterul Chris Pfeiffer se va asigura să primiți o doză sănătoasă de cascadorii și demonstrații de îndemânare. Alături de el își va face apariția și pilotul Claudiu David, la volanul unui BMW M6 și-l va acompania într-o demonstrație care îmbină spectacolul pe două roți cu cel pe patru roți. Dacă-ți plac BMW-urile, aici nu contează că stai la volanul unei mașini ori în șaua unei motociclete.

Comunicat BMW Fest_5

Să nu crezi însă că facem asta doar de dragul distracției. Evenimentul BMW Fest România are ca obiectiv și responsabilizarea în trafic a șoferilor și a motocicliștilor. Poliția Rutieră Română, alături de Fundația pentru SMURD va susține în cadrul evenimentului o serie de conferințe pe tema siguranței rutiere. Totodată, 10% din valoarea încasărilor din bilete va fi donată către Fundația pentru SMURD.

Biletele de acces sunt disponibile în toată rețeaua magazinelor Diverta și online, pe MyTicket.ro, dar și în timpul festului, chiar la fața locului. Vă așteptăm!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account