Lamborghini va lansa un SUV de lux în 2018

Lamborghini Urus

Dacă ați crezut că le-ați văzut pe toate, ei bine, să știți că nu. Lamborghini tocmai a anunțat că se pregătește pentru o nouă eră. Cum face asta? Lansează un SUV! Nu e păcăleală, nici glumiță și nici nu facem mișto de ei. Oamenii tocmai ce au trimis un comunicat în care anunță global lansarea modelului de serie în 2018. Un concept al mașinii a fost prezentat pentru prima oară sub numele de Lamborghini Urus în 2012, la Salonul Auto de la Beijing.

SUV-ul va fi produs în Sant’Agata Bolognese și va contribui cu o creștere semnificativă a oportunităților brandului, datorită extinderii gamei. De asemenea, va determina și o creștere a capacității volumului de producție al fabricii. Pentru dezvoltarea  și fabricarea acestui SUV, compania va investi sute de milioane de euro.

Proiectul va fi realizat cu angajamentul comun al mai multor părți, inclusiv Volkswagen Group cu Audi AG, Ministerul Dezvoltării Economice, Invitalia (agenție națională pentru investiții interne și dezvoltare economică), regiunea Emilia Romagna, reprezentanții sindicatelor și întreaga echipă Lamborghini Automobili.

Stephan Winkelmann, directorul general al Lamborghini a declarat: „Acesta este un moment de mândrie pentru toată lumea de la Lamborghini. Introducerea celui de-al treilea model de serie sprijină creșterea stabilă și durabilă a companiei și simbolizează o nouă eră. Noul SUV se va construi la Sant’Agata Bolognese, demonstrând astfel angajamentul nostru de a proteja valorile ‚Made in Italy’ peste tot în lume.”

Producția noului SUV Lamborghini va demara o dezvoltare semnificativă a fabricii, care va crește de la 80.000 de metri pătrați la peste 150.000 de metri pătrați. Datorită creșterii spațiului, liniilor de producție și al volumului de muncă, Lamborghini intenționează să angajeze peste 500 de oameni. Săriți cu CV-urile!

Strategia Lamborghini de a se extinde pe piața SUV-urilor, care și fără ei este deja suprapopulată, este oarecum surprinzătoare. Nu cred că se aștepta nimeni ca tocmai ei să se îndrepte în această direcție. SUV-ul de lux va fi produs în jurul a 3.000 de exemplare anual, iar volumele de vânzări vor fi distribuite în special pe piața din Europa, Orientul Mijlociu și Statele Unite ale Americii.

Sursă: Lamborghini

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account