BMW i România vine cu soluții interesante de finanțare

BMW i România vine cu soluții interesante de finanțare

BMW i România

BMW i România vine cu un pachet de servicii care să susţină experienţa de condus a unui automobil electric: soluţii şi servicii de instalare pentru staţiile de încărcare, automobil la schimb pentru drumurile lungi şi un pachet flexibil şi accesibil de finanţare, fără precedent pentru acest segment în România.

Bazându-se pe aceste servicii, alături de calităţile produsului, BMW i3 devine o soluţie foarte interesantă şi competitivă în segmentul automobilelor de oraş. BMW i România construieşte pe experienţa internaţională 360° ELECTRIC, pachetul de servicii dedicat automobilelor electrice şi plug-in. Este vorba de un portofoliu de soluţii menit să facă experienţa cotidiană de condus electric mai simplă, şi mai accesibilă prin servicii de încărcare, mobilitate extinsă cu automobil la schimb şi pachete de finanţare inteligentă.

Încărcare: Staţii de încărcare BMW i WallBox, soluţii de consultanţă şi asistenţă
În colaborare cu un partener cu o experienţă internaţională, BMW i oferă clienţilor săi din România soluţii pentru verificarea reţelei electrice casnice, precum şi consultanţă şi instalare staţii de încărcare casnice. Astfel, încărcarea de a acasă se poate face simplu şi în siguranţă. La începutul fiecărei zile, utilizatorul poate să găsească automobilul cu acumulatorul încărcat şi pregătit de drum, cu bateria şi interiorul la temperatura optimă. Clientul poate opta dintr-o gamă foarte variată de opţiuni pentru încărcare. Orice model BMW i3 se poate conecta la o priză de 220V obişnuită (12A), cu împământare, care asigură o putere de încărcare de maximum 2,7 kW. Astfel bateria poate fi încărcată integral în aproximativ 10 ore. BMW i WallBox Pure (814 Euro + TVA, fără costuri de instalare) este cea mai accesibilă staţie dedicată încărcării automobilelor electrice şi asigură o putere maximă de 3,6 kW pentru a alimenta bateria în aproximativ 8 ore.

BMW i România

BMW i WallBox PRO (1665 Euro + TVA) asigură o puterea maximă 7,4 kW pentru o încărcare în aproximativ 4 ore. Staţia este operată printr-un afişaj touchscreen color, cu diagonala de 7 ţoli (17,8 cm), care oferă control şi monitorizare optimizate ale procesului de încărcare şi permite utilizatorilor să-şi aleagă setările personale. Ecranul poate arăta cât de mult s-a încărcat acumulatorul, precum şi detalii privind ciclurile anterioare de alimentare. Benzile de fibră optică cu LED de pe părţile laterale ale panoului (wallbox) indică statusul actual de încărcare şi sunt vizibile de la o distanţă considerabilă. Informaţii privind starea încărcării pot fi obţinute şi de la distanţă cu ajutorului unui smartphone sau al unei tablete prin aplicaţia BMW i Wallbox Remote. BMW i Wallbox Pro oferă o funcţie de administrare care poate păstra istoria încărcărilor pentru utilizatori diferiţi. Pot fi memorate până la trei profiluri de utilizator, de exemplu în scop contabil sau pentru facturare. De exemplu, utilizarea electricităţii în scop personal sau de afaceri poate fi înregistrată separat. Detaliile consumului de electricitate pentru un anume cont de utilizator pot fi expediate, la cerere, prin e-mail.

BMW i România

Dacă BMW i Wallbox Pro este integrat cu un sistem smart home, funcţionalitatea de încărcare eficientă poate fi extinsă şi mai mult pentru reducerea sarcinilor de vârf din sistemul electric de uz casnic şi optimizează utilizarea electricităţii generate la domiciliu. Prin intermediul monitorului touchscreen este posibilă, de exemplu, conectarea panoului (wallbox) la sistemul smart home myGEKKO. Din monitorul panoului se pot controla până la opt funcţii smart home, inclusiv activarea iluminatului exterior. De asemenea este posibilă afişarea informaţiilor meteo pe monitor, prezentându-se temperaturile, maxima şi minima zilei, avertizările de îngheţ şi previziunile pentru zilele următoare.

Mobilitate. Automobil la schimb pentru concedii.
Conform studiilor realizate de BMW i România, dar şi de instituţii independente, distanţa medie zilnică pe care o parcurge un automobil de oraş este de 45 de km. Cu posibilitatea de a-l încărca în fiecare zi, cu o autonomie maximă de până la 190 km, cu costuri minime de utilizare şi întreţinere, dar şi cu o experienţă unică de condus – BMW i3 este un automobil ideal pentru drumurile zilnice în oraş.
Pentru proprietarii de BMW i3 care au nevoie de un automobil în călătoriile de vacanţă, se asigură acum servicii de închiriere automobile la preţuri preferenţiale, dar şi o ofertă personalizată în funcţie de cerinţele individuale ale fiecărui client. Costurile variază în funcţie de durata închirierii şi numărul de zile, cu un preţ de început de 55 de Euro pe zi.

BMW i România

Finanţare. Flexibilitate în opţiuni.
BMW Financial Services oferă o gamă largă de soluţii de finanţare pentru BMW i România. BMW Select, formula cu valoare reziduală de până la 51,6%, asigură o rată lunară cu jumătate mai mică faţă de un serviciu de finanţare obişnuit. În plus, acest pachet asigură flexibilitate totală la finalul perioadei de finanţare: clientul poate preda maşina pentru a achiziţiona una nouă, fără achitarea valorii reziduale; poate prelungi contractul de finanţare eşalonând valoarea reziduală sau poate cumpăra maşina achitând valoarea reziduală. Practic, prin BMW Select poți folosi un BMW i3 timp de 36 de luni, plătind un avans de 6.955 de euro (20% din valoarea mașinii), urmând ca rata lunară să fie de 464 de euro, cu o valoare reziduală 51,6%, ce reprezintă 17.944 de euro. Acest cost este calculat de BMW i România pentru un i3 într-o configurație care include garanţie extinsă pentru 3 ani de zile (BMW BRI 3 ani), Comfort Package Advanced (volan multifuncțional, oglinzi interioare şi exterioare heliomate, suport de pahare, cotieră faţă, compartiment de depozitare, senzor de ploaie, aer condiţionat automat, pilot automat cu funcţie de frânare, faruri LED şi sistem de navigație Business) şi Charging Package (pompă de căldură – încălzirea habitaclului cu consum minim de energie, pregătire pentru încărcare rapidă AC şi DC – 80% din baterie în maxim 30 de minute).

Urmărește și comparativul video între i3, Seria 1 și Golfe GTE:

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account