Top 5 BMW-uri de bucket list

Bucket list este lista aia cu lucrurile pe care ți-ar plăcea să le faci înainte de a da ortul popii. Ortul popii este situația aceea neplăcută când sufletul (dacă mai ai unul) îți părăsește trupul pentru că s-a săturat de tine.

Cu siguranță nu vrei să treci prin viață ca turma de oi print pășune. Dacă tu crezi că ești pe lumea asta doar pentru a consuma cât mai mult și să lași în urma ta un șir lung de căcăreze, atunci ne pare rău pentru tine – trebuie să te tratezi cu ceva antidepresive. Sau ai putea să nu o mai faci pe deșteptul și să pui mâna să te pregătești pentru ceva de care nu ai cum să scapi. Dacă vrei să tragi tare pe ultima sută de metri și ai regrete că nu ai condus toate BMW-urile pe care ți le-ai propus, iată lista noastră cu niște modele pentru care merită să mori.

Locul 5 – BMW 2002

BMW_M235i_2002tii_44

Fără BMW 2002 nu am fi avut astăzi un BMW Seria 3, probabil cel mai bun sedan din ultimii 40 de ani. Ideea unei mașini de familie suficient de practică și de utilă pentru nevoile de zi cu zi, dar plăcută de condus atunci când rămâne doar tăticul la volan, a fost primită cu mare entuziasm de împătimiții mărcii și adoptată de cei care nu erau îndrăgostiți de BMW până atunci. Deși nu este cel mai frumos BMW din istorie nu putem spune că nu-i o mașină care nu atrage priviri și cu siguranță nu putem spune că nu-i un BMW. De fapt, este mașina care a dat naștere unei clase noi, dar și unei abordări de design care a făcut marca recognoscibilă.

Locul 4 – BMW i8

BMW-i8_2015_800x600_wallpaper_11

Trebuie să încerci i8-ul pentru că este mașina care vestește un viitor la care tu nu vei mai asista. Arată ca o vedenie din viitor și se conduce ca o jucărie foarte sofisticată. În plus, pare a fi cea mai puțin păcătoasă dintre mașinile din topul nostru deoarece nu poluează la fel de mult și trimite acatiste către mai marii conducători ai lumii pentru a schimba lucrurile în mai bine. Este o experiență care te va înălța din toate punctele de vedere.

Locul 3 – BMW M Roadster

BMW-M_Roadster_1999_800x600_wallpaper_04

Un roadster se conduce altfel decât o mașină obișnuită. Stai foarte jos, cu fundul pe puntea spate, iar în față ai o capotă lungă sub care ar avea loc 2-3 motoare sau unul mare și bun. Dacă ai noroc și nimerești unul fabricat între 1998 și 2002 o să te bucuri de toți cei 320 CP la 7.400 rpm împrumutați de la BMW M3 E46. Având în vedere că mașina cântărește doar 1.375 de kilograme s-ar putea să-ți zguduie lumea mai tare decât orice alt BMW din lista asta.

Locul 2 – BMW Seria 7 G11

BMW-7-Series_2016_800x600_wallpaper_3d

Noul BMW Seria 7 îți poate da peste cap cam tot ce știai despre BMW-uri până acum. Indiferent că te afli la volan sau pe bancheta din spate, mașina îți oferă tot confortul de care are nevoie un viitor mort. La volan nu vei simți că mânuiești două tone de plastic ranforstat cu fibră de carbon, iar pe bancheta din spate te vei simți ca pe scaunul dentistului după anestezic. Plus că ai suficiente butoane, luminițe și jucării pentru a distrage atenția unei grupe de grădiniță timp de 10 ani.

Locul 1 – BMW M5 E60 Touring

BMW-M5_Touring_2008_800x600_wallpaper_02

Asta-i mașina în fața căreia supercarurile exotice își dau jos pălăria cu respect și trec pe prima bandă pentru a evita un conflict. Dacă ăsta ar fi dricul care te-ar conduce pe ultimul drum, șansele sunt să te trezești din morți pe la jumătatea lui. Efectul de Lazăr vine de la acest Iisus al motoarelor – un V10 derivat din motorul de Formula 1. Are o parte mecanică care îl face să fie înțeles de toată lumea, dar și una divină, de necuprins cu simțurile, care te va trăzni ca o revelație imediat ce ai dobândit suficient har și credință pentru a împinge accelerația la podea. Sunetul unui V10 de peste 500 CP îți va suna ca un cor de serafimi heavy metal care te acompaniază pe norișorul mântuirii în drum spre Paradis. Odată ajuns acolo…sper să ne spui și nouă dacă e frig sau cald, ca să știm și noi cum să ne îmbrăcăm.

PS – Nu ne-ar deranja să ne spuneți care sunt mașinile din „bucketlista” voastră.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account