BMW M2 Competition va fi lansat în aprilie și produs din iulie 2018

Conform surselor BMWBLOG, debutul oficial al noului BMW M2 Competition va avea loc în luna aprilie a acestui an, urmând ca producția să înceapă în luna iulie.

Aceleași surse au menționat faptul că sportivitatea M2-ului va ajunge la un alt nivel odată cu M2 Competition, datorită trecerii la propulsorul S55, momentan aflat pe modelele M3 și M4. Având în vedere masa mașinii, dar și riscul de canibalizare cu frații mai mari, motorul noului M2 va livra aproximativ 405 CP și va beneficia fie de transmisie manuală, fie de tradiționalul DCT în șapte trepte. Încă nu avem informații despre ansamblul și mecanica propulsoare, dar ne așteptăm ca puntea spate să fie derivată din cea disponibilă pe BMW M4. În acest fel, cuplul de aproximativ 500 Nm așteptat pentru M2 Competition ar putea livra reacții mai viscerale decât actualul model.

Ca și cromatică, BMW M2 Competition va primi două nuanțe noi – Silver Hockenheim și Sunset Orange-, dar va păstra și culorile tradiționale – Alpine White, Black Sapphire, Mineral Grey și Long Beach Blue Metallic. Sperăm ca disponibilitatea culorilor BMW Individual să fie extinsă și pentru viitorul M2.

Încă nu știm exact dacă M2 Competition va înlocui sau va completa actualul M2 în gama BMW, dar am descoperit pe BimmerPost un topic în care au fost „fotografiate” câteva elemente de stoc ale furnizorilor care pseudo-confirmă și existența unui M2 CS în planurile de viitor. Rămâne de văzut.

 

Descoperă colecția de accesorii BMW M:

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account