BMW M2 filmat pe Nurburgring

Papparazzi auto se bucură din plin de funcția de video a aparatelor foto și ne aduc acest clip cu BMW M2 care atacă cu poftă virajele de pe Nurburgring.

Despre BMW M2 au apărut o sumedenie de zvonuri, mai toate foarte aproape de adevăr, dar niște imagini cu el pe circuit, în mijlocul acțiunii, fac mai mult decât niște cifre oficiale sau neoficiale. Am auzit că va avea 370 și și 465 Nm, cu o funcție de overboost de până la 500 Nm dintr-un motor cu șase cilindri supraalimentat cu TwinPower, M Power și BMW Power. Se mai spune că va fi disponibil doar cu o cutie manuală cu șase trepte, la fel ca în cazul lui Seria 1 M, iar asta cu siguranță l-ar bucura foarte mult și l-ar face și mai deosebit față de un simplu M235i. Ne mai bucură și faptul că va avea doar 1.400 de kilograme și că mașina se anunță a fi doar pentru cei inițiați de bunul simț al trasei.

Din imaginile spion putem fi siguri că toată puterea asta M va fi exprimată printr-un design mai agresiv, cu aripi evazate, fante de aer, frâne mai puternice împrumutate de la BMW M3 și patru țevi de evacuare. Din informații încă neoficiale am auzit că va sprinta de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde și va atinge o viteză maximă de 275 km/h ( cu pachetul M Driver).

Despre culorile disponibile am auzit că vor fi, printre altele, Long Beach Blue Metallic, Black Sapphire Metallic, Alpine White și Mineral Grey Metallic. Totuși, niciuna din informațiile sau zvonurile astea nu ne bucură la fel de mult ca declarația lui Adrian Hooydonk care ne spune că viitoarele generații M vor fi influențate de bătrânul M3 E30.

Noi vă lăsăm să vă uitați pe clip și să decideți singuri dacă viitorul BMW M2 arată bine, sună bine și merge repede.

Sursa – Autocar.co.uk

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account