Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW M2: imagini și detalii despre viitorul mezin M

bmw m2 coupe

Pe măsură ce ne apropiem de venirea pe lume a lui BMW M2, aflăm și vedem din ce în ce mai multe cu și despre cel mai mic membru al familiei M…

Cu toate că nu sunt imagini oficiale, ceea ce vezi mai jos este cea mai precisă descriere vizuală a lui BMW M2. L-am văzut camuflat, acum îl vedem imaginat de băieții care se pricep de minune la Photoshop și care au reușit să „șteargă” ceea ce BMW încă încearcă să țină ascuns.

Mai mult de atât, M2-ul din imaginea de mai sus este cel mai apropiat de realitate de până acum. Mica bestie, animată de cei 365 de cai-putere și 465 Newtoni-metru, are asociată și o listă de dotări și de opționale – printre care se numără și albastrul Long Beach în care este acoperit exemplarul de mai sus.

Lista de dotări și de opționale arată așa:

bmw m2 lista dotari si optionale

Cu promisiunea că te vom ține la curent cu toate noutățile care survin până la debutul din 2016, te lăsăm acum cu cele mai precise randări ale lui BMW M2 de până acum.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account