BMW M2 Manhart vs BMW M2 Bengala – Lupta din cușcă

Când au pe mână o mașină care face valuri atunci când este stock tunerii se dau peste cap pentru a dezvolta ceva care să le aducă prestigiu și faimă în lumea subterană a mașinilor modificate.

Nici nu a scos bine capul în lume că BMW M2 s-a și văzut curtat de tuneri care-i promit un design mai agresiv și mai multă putere sub capotă. De unde această grabă pe ei? Ei bine, faptul că BMW M2 nu mai este o mașină atât de rară cum a fost BMW Seria 1 M le permite tunerilor să pună mâna mai ușor pe ele, dar și să le modifice după pofta inimii fără să le pese de pierderea în valoare.

BMW-M2-by-Manhart-520x346

După ce Alpha-N Performance au anunțat primul pachet de modificări pentru BMW M2, Manhart și Bengala au sărit și ei cu o ofertă. Cei de la Manhart vorbesc despre un M2 care va beneficia și de un body kit, dar și de unele modificări aduse motorului pentru a dezvolta 450 CP – evacuare și soft. La exterior mașina va primi un set de jante negre cu etriere galbene, spoiler, eleron, capotă și difuzor de aer din fibră de carbon. Încă se lucrează la el, nu știm încă ce rezultate vor aduce modificările.

wide-body-bmw-m2

Următorii pe listă sunt cei de la Bengala. Gembala sunt renumiți pentru Porsche-urile modificate de ei, dar Bengala nu și-au construit încă un nume în această industrie. Au pus ochii pe BMW M2 pentru că este mașina momentului și asta atrage cu sine și multă publicitate. Cu siguranță s-au grăbit pentru că în afară de această randare nu au alte informații. Nici măcar nu suntem siguri dacă mai fac și altceva în afară de randări. Totuși putem observa că pachetul exterior este unul destul de complex – mai exact un wide body kit care face M2-ul să arate ca o mașină aflată în război cu legea. Culoarea gri în combinațiile cu jantele HRE negre participă foarte mult la intimidarea adversarilor și suntem siguri că motorul nu va fi lăsat în pace odată ce au ales să-l umfle cu pompa în halul ăsta. Dacă ați pune mâna pe un BMW M2 voi ce ați face? Stock, Manhart, Alpha-N Performance sau Bengala ăștia?

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account