Jaguar I-PACE este disponibil în România de la 65.500 Euro + TVA

În perioada 28 martie – 1 aprilie 2018, Premium Auto, Importatorul oficial Jaguar Land Rover pentru România, prezintă în premieră pentru România, primul model 100% electric din istoria mărcii britanice. Jaguar I-PACE este expus în acest interval în Băneasa Shopping City, zona Fântâni, și va fi disponibil spre vânzare în România, începând cu luna iulie. Prețul de pornire este de 65.500 Euro + TVA.

Jaguar I-PACE îi va da mult de furcă lui BMW iX3, care este așteptat în 2020. Crossover-ul britanic aduce argumente tehnice și performanțe la standarde foarte înalte. Pentru mai multe detalii despre BMW iX3, CLICK AICI. Cât despre Jaguar I-PACE, acesta promite să fie cu adevărat un automobil dedicat plăcerii de a conduce, exaltând prin dinamism susținut de anduranța bateriilor.

„La volan, experiența șoferului reflectă designul dinamic al modelului I-PACE. Este un adevărat Jaguar și vom dovedi că un vehicul cu zero emisii poate fi cu adevărat sportiv” declară Mike Cross, Inginer șef pentru integritatea vehiculelor, Jaguar Land Rover.

Cifrele vin în susținerea caracterului sportiv. De exemplu, sistemul de regenerare a forței de frânare poate produce până la 0,4 G, iar demarajul 0-100 km/h este executat în doar 4,8 secunde. Modelul I-PACE este animat de două motoare electrice, care livrează 400 CP și 696 Nm către toate cele patru roți.

Jaguar I-PACE promite performanță nu doar în condiții meteo blânde, ci și la -40 de grade Celsius, fiind testat în condiții arctice. Bateria sa litiu-ion de 90 kWh asigură o autonomie de până la 480 km (ciclu WLTP). Mai mult de atât, durează doar 40 de minute să încarci 80% din capacitatea bateriei, dacă cuplezi I-PACE-ul la o sursă de alimentare DC rapidă (100 kW). Aceeași sursă rapidă încarcă bateria în 15 minute pentru necesarul parcurgerii a 100 km. Folosind un wallbox AC (7 kW) la domiciliu, încărcarea completă a bateriei durează 10 ore. Totodată, Jaguar spune că I-PACE a fost proiectat pentru a funcționa și la -40 de grade Celsius. Acest lucru se datorează și sistemului inteligent de reglare automată a temperaturii bateriilor.

Pentru detalii, accesați și www.jaguar.ro/i-pace-overview

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account