BMW M2 și Gigi Hadid = Alba-Neagra

Are peste șase milioane de „hărțuitori” pe Instagram și niște picioare mai lungi decât vacanța mare. Dar nici M2-ul nu-i de scăpat din ochi.

Gigi Hadid este în momentul de față ce a fost odinioară Claudia Schiffer, Adriana Lima sau Gisele Bundchen – adică cel mai de succes top model din lume. Pe lângă asta, Gigi Hadid este și o bunăciune de 1,78 m care s-a născut dintr-o mamă nemțoaică și un tată palestinian (au câteva chestii în comun națiile astea). Măsurile ei sunt 89-63-89, iar la sutien poartă un modest, dar semnificativ 32C.

bmw-f87-gigi-hadid-2-800x600Care-i faza cu Gigi și cu BMW M2? Păi, dacă ne uităm la clipul de promovare, observăm că e un fel de Alba-Neagra de Mangalia unde trebuie să stai cu ochii la bunăciune în timp ce mai multe M2-uri se amestecă în fața ochilor tăi pentru a-i pierde urma. Scopul este de a scoate în evidență M2-ul, lucru destul de greu când ai în fața ochilor un metru și jumătate de picioare și niște ochi care oscilează între albastru și verde. Voi ați fost pe fază? În ce mașină credeți că stă Gigi picior peste picior în fustița aia scurtă? Cumva în aia albastră?

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account