Vânzările de biciclete BMW au crescut de 11 ori

biciclete BMW

În primul semestru al acestui an, vânzările de BMW Seria 2 Active Tourer şi Gran Tourer au crescut de mai bine de 3 ori, ajungând la 27 unităţi. În aceeaşi perioadă, â. Noile produse ale mărcii, au deschis BMW către o categorie complet nouă de clienţi şi acum încep să se impună şi în România.

De aproape 65 de ani, BMW foloseşte experienţa acumulată în producţia de motociclete în dezvoltarea unor biciclete cu adevărat remarcabile. De-a lungul timpului, compania a dezvoltat o tradiţiei a inovaţiilor, aşa cum este folosirea materialelor ultra-uşoare, cu cadrul de aluminiu patentat deja în anii ’50, perfecţionarea furcii faţă cu suspensie sau a schimbătorului automat. În acelaşi timp, designul poartă semnătura BMW Design Works şi se distinge printr-un cadru unic, special dezvoltat de BMW. Colecţia de biciclete BMW a fost supusă unei actualizări în primăvara lui 2016, cu un design revizuit şi componente tehnice de ultimă oră. Toate modelele vin cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli/71,12 cm) şi o dimensiune suplimentară a cadrului (S – de la 160 cm, M – de la 175 cm, L – de la 185 cm). Noile nuanţe coloristice adaugă o finisare mai atractivă noilor BMW Cruise Bike şi BMW Cruise M Bike.

P90215842_highRes_bmw-cruise-m-bike-li

Anul acesta, în colecția de biciclete BMW, a fost prezentată şi o ediţie limitată inspirată de designul sportiv al noului BMW M2 – BMW Cruise M Bike Limited Edition. Bicicleta este disponibilă într-o culoare bazată pe nuanţa Long Beach Blue de la BMW M2. Şaua şi distanţierul din carbon asigură că BMW Cruise M Bike Limited Edition este un dispozitiv pe cât de uşor, pe atât de rezistent. Cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli / 71,12 cm), un sistem cu 30 de viteze şi frâne hidraulice cu disc Shimano, bicicleta dispune de toate instrumentele pentru a oferi nivelul suprem de plăcere a călătoriei. Fiecare exemplar al acestei ediţii speciale în serie limitată de 1500 exemplare are şi propria plăcuţă creată special. La fel ca noul BMW M2, şi în cazul BMW Cruise M Bike Limited Edition există deja posesori în România.

biciclete BMW

Din gama de biciclete BMW, Cruise e-Bike este o soluţie ideală pentru drumurile de birou. Motorul electric susţine pedalarea şi ajută la o deplasare cu efort minim. Noul model impresionează prin acumulatorul de 400 Wh şi o viteză maximă, cu pedalare susţinută electric, de 25 km/h, asigurând o autonomie în deplasarea zilnică de peste 150 km.

Pentru cei mai tineri membri ai familiei de fani ai mărcii, BMW a introdus în ofertă BMW Cruise Bike Junior. Oferta de biciclete BMW este completată şi de o soluţie perfectă de transport dedicată modelelor BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer. Este vorba de un suport pentru două biciclete BMW care se fixează în spatele maşinii, pe cârligul de remorcare. Conceptul beneficiază de forma înălţată a caroseriei şi asigură o integrare aerodinamică excelentă, cu un zgomot şi o creştere a consumului minime. Un alt mare avantaj este că suportul poate fi pliat şi stocat cu uşurinţă sub podeaua portbagajului maşinii, asigurând astfel o depozitare perfectă, cu un consum minim de spaţiu.

biciclete BMW

„Am observat în ultimii ani o schimbare clară a clientului BMW. Prima transformare majoră a fost o atenţie tot mai mare la oferta de programe de finanţare BMW Financial Services. Extinderea gamei de modele, aşa cum sunt BMW Seria 2 Active Tourer sau BMW Seria 2 Gran Tourer, ne-a oferit accesul către o categorie complet nouă de clienţi şi ne ajută să întărim poziţia în piaţă. Ne păstrăm latura emoţională, dar acum putem să oferim şi modele cu un caracter practic tot mai pronunţat. Ne bucurăm, de asemenea, de succesul bicicletelor BMW, care arată un interes special din partea clienţilor activi, care au acest hobby. Iar cu BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer cred că avem un model perfect pentru aceştia”, explică Cristian Vlaşin, Sales Manager BMW Group.

Preţurile retail recomandate de producător (TVA inclus):
BMW Cruise Bike                                                  4.632 Lei
BMW Cruise M-Bike                                            5.195 Lei
BMW Cruise e-Bike                                              14.606 Lei
BMW Cruise Bike Junior                                       2.142 Lei

Noul număr al revistei BMW Blog România este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio.

BMW Blog numărul 5

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account