Hyundai pregateste un concurent pentru BMW Seria 3 sedan

Revin in actualitate zvonurile despre un concurent pentru BMW Seria 3 produs de Hyundai. Anul trecut am relatat despre planurile constructorului coreean de a lansa un nou model care sa concureze cu BMW, Mercedes-Benz si Audi, printre altele, pe piata premium.

Desi la inceput Hyundai a fost un constructor mic, in urma cu cativa ani ei si-au schimbat strategia, indreptandu-se catre produsele premium, modelul Genesis Coupe primind chiar multe aprecieri si premii.

Potrivit celor de la Automotive News, Hyundai intentioneaza sa lanseze modelul sedan cu propulsie in anul 2015. Denumit „RK” la nivel intern, noul Hyundai va utiliza o platforma cu tractiune spate care este si pe Genesis Coupe.

Designul demonstrat de modelele recente lansate Hyundai indica o crestere a nivelului de calitate si de aspect premium. Prin urmare ne asteptam ca si modelul RK sa arate foarte bine, mai ales ca sud-coreenii l-au angajat pe fostul designer BMW Chris Chapman pe pozitia de Sef de Design la centrul Hyundai Design din California.

Dar pentru a se ridica la un nivel apropiat de Seria 3 va fi nevoie de mai mult decat de design. Platforma cu tractiune spate este un inceput bun, dar ramane de vazut daca coreenii vor putea livra performanta si la capitolul tehnologie.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account