BMW M3 Coupe: Niturile prind bine [VIDEO]

BMW M3 Coupe E92

Când te gândești să începi un proiect de tuning pentru un BMW M3 Coupe sunt o grămadă de lucruri care pot merge prost. În primul rând pentru că mașina are un design agresiv de la sine, în al doilea rând pentru că succesul proiectului ține în primul rând de gusturi și în al treilea rând, pentru că există șanse să strici unul dintre cele mai emblematice M-uri. Și totuși, dacă treci peste toate aceste aspecte și ești sigur pe ce vrei, atunci ai șanse să-ți meargă bine. Sau nu…

Tunerii de la PP Exclusive ne aduc în prim plan un proiect interesant, curajos și destul de controversat. Probabil însă că asta și-au dorit. Ei au luat un BMW M3 Coupe E92 și au hotărât să-l treacă printr-o cură de îngrășare extremă. Nu știm încă dacă au vrut să pedepesească mașina cât să nu mai aibă loc pe ușa garajului sau dacă au vrut pur și simplu să șocheze. Primul lucru care iese în evidență sunt niturile folosite pentru a prinde evazările aripilor. Sigur, mașina e lată, impresionează și s-ar putea chiar să-ți placă, în ciuda „finisajului” împrumutat de la Land Rover Defender. Lăsând gluma de o parte, mașina nu arată rău… pentru un tuning.

PP-Exclusive-BMW-M3-E92-Liberty-Walk-11

După nituri probabil că observi jantele. Uriașe. Aurii. Interesante. Extreme. Sigur că un set de roți pe 15” nu avea cum să vină bine pe mașina asta, așa că PP Exclusive a hotărât să deseneze și să producă un set de jante special pentru acest BMW M3 Coupe. Numite „Deep Concave”, aceste jante forjate, au un design destul de clasic la bază, unul cu cinci spițe care probabil că nu se va demoda niciodată. Pe lângă forma concavă, jantele sunt finisate cu elemente de carbon, iar lățimea anvelopelor este de 285 mm pe față și de 325 mm pe spate. Pentru că era nevoie și de o gardă la sol mai joasă, s-a optat pentru o suspensie ajustabilă, de proveniență KW Clubsport.

BMW M3 Coupe E92

În exterior mai poți observa un eleron generos, dar și un eșapament cvadruplu, integrat frumos în designul spoiler-ului. Și dacă tot am ajuns la eșapament, trebuie să menționăm că el vine de la Akrapovic, astfel că sunetul de evacuare trebuie să fie unul pe măsura designului. Noi încă nu ne-am hotărât dacă ne place sau nu acest BMW M3 Coupe E92, dar suntem siguri că va atrage orice privire pe stradă. Sș până la urmă, probabil că acesta a fost și scopul pentru care a fost creat. Dacă nici tu nu te-ai hotărât, aruncă un ochi pe clipul video mai jos și poate te vei convinge.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account