Gerovital
Gerovital
Gerovital

Mulțumită lui Cullinan, Rolls-Royce a avut în 2019 cele mai mari vânzări din istoria sa

Rolls-Royce Cullinan este rețeta perfectă servită la momentul potrivit. Succesul său comercial a ajutat Rolls-Royce să atingă un nou maxim istoric pentru volumul de vânzări anuale.

În 2019 au fost comercializate 5.152 de automobile Rolls-Royce, spre deosebire de volumul de 4.107 de unități înregistrat în 2018. A fost pentru prima oară în istoria sa de 116 de ani când Rolls-Royce a vândut peste 5.000 de mașini noi.

„Această performanță are o cu totul altă magnitudine față de succesul vânzărilor din anii anteriori. În timp ce sărbătorim aceste rezultate remarcabile, suntem conștienți de promisiunea noastră cheie față de clienții noștri, de a ne menține brandul rar și exclusiv. Suntem încântați și mândri că am furnizat o creștere de 25% în 2019. Cererea la nivel mondial manifestată anul trecut pentru SUV-ul nostru Cullinan a determinat acest succes și este de așteptat să se stabilizeze în 2020.” – a declarat Torsten Müller-Ötvös, CEO, Rolls-Royce Motor Cars.

După cum ne-a obișnuit, Rolls-Royce nu oferă cifre exacte despre vânzările fiecărui model din gama sa. Dar a punctat sumar cele mai importante piețe.

Cel mai mare număr de clienți pentru Rolls-Royce au provenit din SUA. China și Europa au ocupat locurile 2 și 3 în ierarhia principalelor piețe pentru Rolls-Royce în 2019. Torsten Müller-Ötvös, CEO al Rolls-Royce Motor Cars, a spus despre Cullinan că pare făcut în mod special pentru Canada, care a primit cu brațe deschise modelul Cullinan. Japonia și Coreea de Sud au fost menționate la rândul lor pentru recepția bună față de Cullinan.

Însă, creșterea de anul trecut este și o continuare a succesului de care se bucură atât noua limuzină Rolls-Royce Phantom, cât și edițiile Black Badge care reușesc să aducă o clientelă tânără pentru marca britanică. Inclusiv Cullinan este propus în versiune Black Badge. Pe lângă cromatica neagră și detalii de personalizare specifice, Rolls-Royce Cullinan Black Badge a primit și un plus de 29 CP și 50 Nm. Astfel, propulsorul său V12 twin-turbo de 6,75 litri generează 600 CP și 900 Nm.

Odată cu prezentarea recordului de vânzări, Rolls-Royce a anunțat și încheierea producției pentru modelul Ghost. Cariera sa de succes a început în 2009, iar de atunci a devenit cel mai bine vândut model Rolls-Royce din istoria mărcii. Ultimul Ghost din generația curentă a ieșit de pe linia de producție din Goodwood la finalul lui 2019. Dar la jumătatea lui 2020 va fi prezentat succesorul său. Va o fi o generație Ghost complet nouă. Rolls-Royce menționează că noul Ghost a fost proiectat pe parcursul ultimilor 5 ani și va fi construit pe platforma tehnică aflată și la baza modelelor Phantom și Cullinan.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account