BMW X6 by AC Schnitzer ajunge la Essen 2015

BMW X6 by AC Schnitzer

BMW X6 by AC Schnitzer ajunge în standul tunerului german la Esen 2015 și este o altă demonstrație că poți avea un tuning de casă care să aducă un plus de sportivitate, fără însă să devină extrem. Germanii de la AC Schnitzer știu foarte bine că marea majoritate a modelelor BMW nu trebuie modificate intens pentru a scoate din atelier o mașină care să arate bine și care să impresioneze publicul. Iar acest BMW X6 by AC Schnitzer este cel mai bun exemplu.

În standul nemților de la Essen 2015 acest BMW X6 by AC Schnitzer va fi însoțit de un alt proiect prezentat acum câteva zile: un Seria 1 cu motor diesel, tri-turbo. Dacă în cazul Seriei 1 performanța este cuvântul de bază, în cazul lui BMW X6 by AC Schnitzer designul este prioritar. De fapt, avem parte de un widebody kit de la Falcon care include, printre altele, spoiler față, spoiler spate, capotă AC Schnitzer cu prize de aer din carbon, un eleron spate discret, dar și capace din carbon pentru oglinzile exterioare. Toate aceste modificări influențează aspectul exterior, dar au și un rol important în a îmbunătăți aerodinamica acestui BMW X6 by AC Schnitzer.

BMW X6 by AC Schnitzer

În interior, BMW X6 by AC Schnitzer pune mai degrbă accent pe eleganță decât pe putere, astfel că pedalierul din aluminiu, un suport pentru cheie sau covorașele de protecție sunt elementele noi din interiorul lui BMW X6 by AC Schnitzer. Suspensia a fost și ea modificată, astfel că BMW X6 by AC Schnitzer are o gardă la sol cu 30 de milimetri mai joasă, în timp ce dimensiunile jantelor ajung până la 22 inch.

BMW X6 by AC Schnitzer

Nu au fost uitate nici performanțele dinamice, iar AC Schnitzer oferă upgrade-uri serioase pentur mai toate versiunile de motorizare ale lui BMW X6. De exemplu, X6 xDrive30d ajunge la o putere maximă de 309 CP, X6 xDrive40d și X6 xDrive35i ajung la 360 CP, în timp ce X6 xDrive50i ajunge la 525 CP.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account