BMW M4 GTS – Visul devine realitate?

BMW M4 GTS

BMW M4 GTS, care până lunile trecute era un simplu zvon, a fost confirmat (neoficial) și se presupune că va ajunge pe piață în Statele Unite în martie 2016. Noutățile vin de pe forumul Bimmerpost – un membru a postat o fotografie cu sistemul de comandă BMW, unde a fost introdusă opțiunea BMW M4 GTS. Bineînțeles, nu putem avea siguranța că fotografia este autentică, dar la prima vedere așa pare.

În plus, ceea ce ne face cu adevărat să credem aceste teorii este faptul că în luna ianuarie a fost spionat un BMW M4 cu elemente ale caroseriei și accesorii care nu se regăsesc pe nicio versiune a modelului. După ce excludem BMW M4 MotoGP și BMW M4 DTM, singura posibilitate rămasă este BMW M4 GTS.

BMW M4 GTS

Sursele spun că BMW M4 GTS va fi echipat cu frâne ceramice, sistem de injecție cu apă și (probabil) singura opțiune de transmisie oferită va fi cea cu dublu ambreiaj. În plus față de componentele aerodinamice evidente, clienții se pot aștepta la noi elemente din dotare mai ușoare ca și greutate. Ba chiar este posibil să se renunțe la bancheta din spate, iar scaunele din față vor fi realizate dintr-un material special, pentru o reducere și mai mare a masei. Alte zvonuri spun că BMW M4 GTS va fi echipat cu faruri laser și stopuri de tip OLED cu efect tridimensional, ca cele implementate pe BMW M4 Concept Iconic Lights.

Pentru a îmbunătăți și mai mult raportul masă-putere, pe lista constructorului bavarez se află și o creștere a performanței motorului twin-turbo cu șase cilindri în linie. Ne așteptăm ca în urma acestei modificări BMW M4 GTS să dezvolte cel puțin 470 CP.

Și pentru că tot este vorba de cifre, dacă și doar dacă acest model va fi lansat, probabil va costa în jur de 100.000 de euro.

Sursă foto: Carscoops, TopSpeed, Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account