BMW Seria 7 760Li Twilight Purple – Exclusivism extrem

BMW Seria 7 760Li

Dacă ar fi să avem în față harta lumii, unde am înfige pin-ul pentru „cel mai luxos, opulent și exotic oraș”? Un singur răspuns apare, bold-uit și cu multe semne de exclamare după el: DUBAI!!!! Dacă mai luăm în considerare și mașinile care se plimbă pe acolo, răspunsul este cu siguranță cel corect. Dealerii BMW din Dubai au livrat cele mai luxoase (și ciudate) modele BMW de până acum, configurate care mai de care mai special, mai opulent și mai Individual.

Iar dacă programul Individual de la BMW te ajută să-ți configurezi mașina cu ajutorul unor culori și materiale dintr-o gamă limitată, totuși poți duce configurarea asta chiar și mai departe cu ajutorul programului Individual Manufacktur, program care a început cu producția unui BMW 750Li special pentru Karl Lagerfeld în 1990.  Aici poți să visezi la un BMW doar al tău, configurat după propriile tale gusturi și preferințe.

Exemplarul BMW Seria 7 760Li din imagini este dovada clară că programul Individual Manufaktur este printre preferatele arabilor și șeicilor din Dubai. Gradul de personalizare a fost dus la extrem, în primul rând prin vopseaua exclusivistă Twilight Purple și interiorul Opal White Merino. Contrastul produs între cele două nuanțe cu siguranță va produce efectul „WOW” dorit de posesorul acestui BMW Seria 7 760Li.

BMW Seria 7 760Li este nava amiral a constructorului bavarez, care stă în topul piramidei modelelor BMW,  oferind combinația perfectă între putere, frumusețe și lux. În plus este sigurul model propulsat de un motor V12 Bi-turbo, de 6.0 litri, care livrează 544 CP și un cuplu motor maxim de 750 Nm. Spritul 0-100 km/h poate fi realizat în 4.6 secunde, și asta e mare lucru pentru o mașină cu o masă ce depășește 2 tone. Viteza maximă este limitată din fabrică, dupa cum ne-am obișnuit deja, la 250 km/h.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account