BMW M4 Liberty Walk prezent în noul Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 vine cu 350 de mașini din care poți alege și un circuit cât un continent întreg.

Forza este un joc video cu mașini care încearcă să detroneze Gran Turismo din topul simulatoarelor auto. Dacă la început lumea a fost sceptică, între timp Forza a demonstrat că este un joc care poate oferi cel puțin la fel de multe plăceri virtuale din spatele volanului. Partea a treia a jocului se mută pe continentul australian și își anunță prezența atât pe consola Xbox, dar și pe PC, lucru care va bucura multă lume, inclusiv pe noi.

BMW M4 Forza Horizon 3

Harta jocului este de două ori mai mare decât cea din Forza 2 accentuând senzația de open-world, atât de specifică jocurilor moderne. Sunt aduse în joc 350 de modele diverse, printre care și un BMW M4. Suntem siguri că nu va fi singurul model BMW din joc, dar acesta iese în evidență datorită wide body kit-ului Liberty Walk. Avem speranțe că vom beneficia de nenumărate moduri de personalizare, fără de care un astfel de joc devine destul de liniar. Iată câteva imagini din timpul jocului care vă vor ajuta să decideți dacă rămâneți doar la Gran Turismo și NFS ori veți adăuga și noul Forza Horizon 3 în colecția voastră.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account