BMW 750Li încălțat cu jante Fossette

Forgiato sunt niște producători de jante care se dedică fabricării unor modele cu design special. Atât de mult încât doar fecioarele au voie în incinta fabricii ultrasecrete.

Acum că noul BMW Seria 7 și-a intrat în pâine, modelul F02 a devenit mai accesibil, mai comun, mai banal. Nu mai emană aceeași aură de gangster docil pe care o avea la începutul carieriei sale, iar unii au început deja să-l ia peste picior. Ok, poți să-l dichisești cu niște inserții Shadow Line, cu un pachet M și cu o vopsea mai actuală, dar nimic nu schimbă o mașină în bine sau în rău mai mult decât niște jante.

F02-BMW-750i-with-Fossette-wheels-6

Fiind o mașină cu greutate, BMW Seria 750Li F02 are nevoie de niște roți solide și la fel de butucănoase ca designul mașinii. Forgiato sunt niște producători de jante custom, unele mai bling decât altele, iar Fossette fac parte din noua lor colecție. Sună a producător de genți pentru femei, nu de jante pentru bărbați, dar astea par cât se poate de masculine.

F02-BMW-750i-with-Fossette-wheels-1

Le găsești în dimensiuni de până la 24 de inchi și în mai multe culori, dar nouă ne plac astea simple, cu design de răzătoare de vânătoare.

F02-BMW-750i-with-Fossette-wheels-5

Jantele astea sunt fabricate de o domniștoară în halat alb și lenjerie intimă, din categoria mature, într-un mediu perfect steril, undeva într-o bază secretă dintr-un deșer secret. Uneori se dedublează pentru a avea mai mult spor la muncă. Mai jos aveți un videoclip explicit despre procesul de creație care se află în spatele acestor jante.

Sursa – BMWcartuning

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account