BMW M4 modificat de TAG Motorsport

BMW M4 modificat de TAG Motorsport

Un BMW M4 Coupe poate fi considerat de cei mai mulți dintre noi mașina perfectă, care nu mai are nevoie de alte modificări. Pe de altă parte, există și cei pentru care un BMW M4 Coupe se pretează oricând unui „tuning” făcut cu bun-gust.

Culoarea Gri Mineral este probabil una dintre cele mai potrivite pentru a scoate în evidență formele agresive și detalii aerodinamice ale lui BMW M4 Coupe. Pe lista de prețuri vei găsi această culoare la „opționale”, cu un preț de 937 de euro, cu TVA inclus. Deși Albastru Estoril sau Galben Austin sunt culorile cele mai des întâlnite, acest negru închis își face treaba exact așa cum trebuie. Iar dacă te uiți la configurația acestui proiect inițiat de TAG Motorsport, înțelegi repede de ce s-a optat pentru jantele forjate de la Vossen, vopsite într-un negru mat. Alături de etrierele și de logo-urile de culoare roșie, aceste jante se potrivesc cât se poate de bine la griul închis al BMW-ului M4 Coupe.

BMW M4 modificat de TAG Motorsport

Acest BMW M4 modificat de TAG Motorsport beneficiază și de accesoriile exterioare ale pachetului BMW M Performance, iar modificările aduse de TAG Motorsport cuprind și amortizoare H&R, dar și o evacuare de la AWE Tuning. Nu avem un preț complet pentru acest BMW M4 modificat de TAG Motorsport, dar vă putem spune că prețul de listă pentru un BMW M4 Coupe este de 88.026 euro, cu TVA inclus. Iar pentru banii ăștia primești 431 de cai-putere dintr-un șase-n linie de 3,0 litri care poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde. Puteți urmări galeria completă cu imagini mai jos.

Sursă: BMWBlog.com

Urmărește și testul nostru video cu BMW M4 Coupe pe Transfăgărășan:

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account