Photoshop: BMW M5 2012 culoarea Atlantis Blue

atlantisf10m5

Anul 2012 va fi anul lansarii unuia din cele mai incitante modele BMW produse vreodata. Viitoarea generatie M5 va debuta la Salonul auto de la Geneva in 2011, si se spune despre acest model ca va fi nu doar cel mai bun si cel mai rapid ///M de pana acum, ci va ingloba si unele din cele mai recente progrese tehnologice ale industriei auto.

Caracteristica de baza a unui M5 este puterea, dar de aceasta data, puterea si dinamica rularii vor fi combinate cu o serie de “tehnologii verzi”, ca parte a planurilor viitoare ale BMW si ale investitiei in programul EfficientDynamics. BMW intentioneaza sa utilizeze mai multe tehnologii noi si un sistem KERS ce va plasa noul M5 inaintea modelului actual, atat din punct de vedere al performantei, cat si al economiei de combustibil. BMW Motorsport estimeaza ca emisiile de CO2 vor fi mai reduse cu 20% odata cu aparitia acestui noul model.

Motorul ce va echipa noul M5 F10 este o varianta imbunatatita a celui ce echipeaza BMW X5 M si X6 M. Agregatul de 4,4 litri V8 twin-scroll va livra o putere maxima de 578 CP si un varf al curbei de cuplu de 718 Newton-metri. Exista zvonuri potrivit carora masina va fi echipata cu o versiune modificata a sistemului M-DCT de pe M3, dar optional ar putea fi oferit si alt tip de transmisie.

Pentru a mentine o greutate proprie redusa, BMW va folosi din plin fibra de carbon si piese din aluminiu, incepand cu un plafon din fibra de carbon. Caroseria va fi o combinatie de structura unitara din aluminiu in partea din fata si un bloc sasiu-caroserie din otel la habitaclu si partea din spate. In fata vom gasi o suspensie independenta cu lonjeroane MacPherson, iar in spate un sistem multi-link.

Surse apropiate companiei declara ca masina va beneficia de tehnologia Active Aerodynamics, care inchide o parte din grila si prizele de racire in timpul incalzirii motorului si in conditii de usoara accelerare.

Modelul M5 2012 rendat de catre WDeerfield prezinta o parte frontala in stilul M cu prize de aer mai mari si mai agresive, si cu fantele tipice “M”. Culoarea aleasa este Atlantis Blue, si ii confera M5-ului acel aspect care te face sa intorci capul dupa el.

Dupa cum am spus anterior, BMW M5 2012 va debuta anul viitor la Salonul auto de la Geneva, dar ne asteptam sa vedem fotografiile oficiale la sfarsitul acestui an.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account