BMW M5 Tag Motorsports – Galben și mândru

Tag Motorsports sunt de părere că BMW M5 nu este o mașină care ar trebui să treacă neobsevată. Ei cred că un BMW M5, deși este un sedan spațios, luxos și rafinat, merită stropit cu ceva picant. Ai grijă însă, s-ar putea să te nimerească în ochi.

De obicei galbenul este o culoare care stă bine pe mașini exotice, joase și late, ori pe buburuze de oraș, funky-trendy-cool. Nu și pentru Tag Motorsports, care văzut în galben o culoare care merge la orice. Inclusiv pentru acest BMW M5. Dacă ar fi fost un BMW M5 obișnuit, cu 560 CP, atunci poate că o culoare de fabrică ori una din paleta Individual ar fi fost o alegere mai bună, numai că acest BMW M5 este unul de 700 CP și se pare că vrea să arate asta tuturor.

BMW-M5-Power-Upgrade-by-TAG-Motorsports-3-900x506

Același V8 de 4,4 litri a fost a primit un soft de la ESS Tuning și o evacuare de la Turner Motorsports, detalii minore, dar care au dat un impuls de putere considerabil.

BMW-M5-Power-Upgrade-by-TAG-Motorsports-1

La exterior ai zice că lucrurile s-au făcut simplu și discret, dacă n-ar fi culoarea galbenă – body kit-ul este unul de la M Performance, garda mai joasă s-a realizat cu ajutorul unor suspensii de la AC Schnitzer, iar jantele negre sunt HRE FF15 de 21 de inci, încălțate cu anvelope sunt Michelin Pilot Supersport.

BMW-M5-Power-Upgrade-by-TAG-Motorsports-2-900x506

Rezultatul final este un M5 de 700 CP galben. S-ar putea ca unii să aprecieze „in your face-ul”, alții s-ar putea să-l vadă ca un ciudat de circ care atrage doar atenție, nu și admirație. Oricum, modificările nu par a fi dintre cele mai costisitoare și dacă vrei doar un upgrade de putere similar, ambalat într-un pachet mai discret, poți oricând să renunți la galben, deși…nu se știe niciodată când se întoarce moda anilor 80. Unii spun că este deja aici.

Sursa – BMW Car Tuning

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account