BMW M8 GTE liber pe circuit

Viitorul BMW Seria 8 va fi o mașină foarte importantă în gama BMW, iar oamenii de marketing încearcă să evite greșelile care s-au făcut pe vremea generației precedente. O asociere cu motorsportul este cea mai bună mișcare.

Cadre slow motion cu oameni îmbrăcați în tricouri BMW care vorbesc și se uită îngândurați la niște monitoare. Un răsărit de soare scoate la lumină virajele unui circuit și pe fundal începe o muzică inspirațională. Acum spargem liniștea cu startul unui motor și câteva cadre dinamice cu o mașină camuflată. Acea mașină camuflată este noul BMW M8 GTE, mașină care va concura la IMSA și FIA World Endurance Championship. La volanul ei se urcă, pe rând, piloții Martin Tomczyck și Maxime Martin. Pentru mai multă dramă, introducem niște cadre cu ploaie pentru a sugera că mașina este testată în condiții extreme. Pare un scenariu clișeu pentru un teaser care anunță dezvoltarea unei mașini de curse și este un scenariu clișeu care ne anunță că BMW M8 GTE a primit undă verde.

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account