BMW Marea Britanie a anuntat infiintarea echipei BMW Performance pentru Jocurile Olimpice de la Londra 2012

BMW este partenerul auto oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, si a anuntat de curand lansarea unei echipe de performanta BMW Londra 2012. Initiativa are rolul de a oferi echipei Marii Britanii sprijin pe masura ce aceasta se pregateste pentru Jocuri. Echipa va beneficia astfel de expertiza tehnologica si de performantele BMW.

Echipa are deja in componenta 12 atleti, urmand ca pe viitor sa fie inclusi si mai multi. Facand parte din echipa de performanta BMW Londra 2012, atletii vor impartasi publicului momente importante si detalii unice din pregatirea lor pentru JO 2012. Publicul va putea urmari totodata calatoria de pregatire a atletilor pe o sectiune speciala a site-ului www.bmw.co.uk/London2012.

Tim Abbott, Directorul BMW UK a declarat “Pozitia noastra ca cea mai sustenabila companie auto ne face sa fim parteneri firesti ai Jocurilor Olimpice si Paralimpice din 2012. Programul nostru Efficient Dynamics semnifica faptul ca masinile noastre sunt extrem de eficiente din punct de vedere al consumului de carburant, si produc putine emisii de CO2, in acelasi timp fiind capabile de performante grozave – la fel ca si atletii nostri, care se straduiesc sa obtina maximum de performanta si eficienta energetica. De aceea suntem incantati sa lansam echipa de performanta BMW Londra 2012 si suntem nerabdatori sa sprijinim acesti atleti in cursa lor de pregatire pentru Londra 2012.”

BMW a fost ales partener oficial al JO 2012 si in cadrul parteneriatului va furniza o gama intreaga de masini diesel Efficient Dynamic, hibrizi si masini electrice, care emit mai putin de 120g emisii poluante per km, conform tintelor de emisii LOCOG, precm si biciclete si motociclete.

Pentru a afla mai multe despre echipa de performanta BMW si pentru a urmari momentele de pregatire ale atletilor, vizitati www.bmw.co.uk/London2012.

[Sursa: BMW ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account