Șeful BMW M anunță că noul BMW M5 va debuta în câteva săptămâni

Markus Flasch, CEO-ul BMW M GmbH, ne-a surprins cu o serie de Instagram Stories în care a răspuns câtorva întrebări atât despre viitorul M5, cât și despre preferințele sale pentru anumite modele M.

Vestea cea mai importantă este că Markus Flasch a anunțat în limba engleză lansarea facelift-ului pentru BMW M5 “in a couple o weeks”. De obicei, această exprimare din limba engleză nu înseamnă două săptămâni, cum ar indica traducerea mot à mot. Ci înseamnă câteva săptămâni. Așadar, ne putem aștepta ca M5-ul actualizat să fie dezvăluit cândva în luna iunie. Ceea ce este plauzibil, având în vedere că ieri a fost lansate versiunile cu facelift ale modelelor BMW Seria 5 Sedan și Touring.

În ceea ce privește un potențial M5 CS sau GTS, cu caracter sportiv și mai acut, șeful BMW GmbH s-a rezumat la un ridicat din umeri, la care a adăugat un zâmbet insinuant. Spun insinuant, fiindcă Markus Flasch a declarat în repetate rânduri că este adeptul versiunilor CS și că divizia sa urmărește producerea mai multor astfel de versiuni. Iar în poza publicată pe contul său de Instagram poartă un tricou pe care scrie „Drift Happens”.

Cert este că de curând au apărut primele poze spion cu presupusa versiune BMW M5 CS. CLICK AICI pentru a vedea pozele și informațiile despre BMW M5 CS.

Pe lângă subiectul M5, Markus Flasch a publicat pe contul său de Instagram o serie de Stories în care ne arată mașina personală, BMW-ul Z3 M Coupe negru, precum și modelele M preferate.

De exemplu, modelul M preferat este legendarul BMW M1, cu care a postat un clip în care mașina face un sunet înfiorător în timpul testelor pe circuit. Apoi ne-a spus că mașina lui de serviciu actuală este un BMW X6 M, care este și SUV-ul său preferat din gama BMW X pregătită de divizia M. Cu toate acestea, modelul preferat din întreaga gamă M este noul M2 CS. Și, de altfel, Markus dorește ca M2 CS să fie următoarea sa mașină de serviciu.

Pentru un weekend de distracție pe circuit, CEO-ul BMW M GmbH spune că ar alege modelele M4 GT4 și M2CS Racing.

Totodată, Markus Flasch scris pe Instagram că în timpul petrecut acasă din cauza pandemiei COVID-19 a montat o evacuare Akrapovic motocicletei sale BMW.

Sursa pozelor și informațiilor: contul de Instagram personal al lui Markus Flasch – CEO BMW M GmbH

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account