BMW prezintă la SEMA Show o gamă vastă de accesorii M Performance

Ediția din acest an a SEMA Show găzduiește cea mai amplă “galerie” de creații și accesorii BMW M Performance.

Show-ul SEMA (Specialty Equipment Market Association) organizat în Las Vegas în fiecare an în prima săptămână a lunii noiembrie este considerat cel mai mare eveniment la mondial dedicat industriei tuning și de personalizare a automobilelor. BMW își face simțită prezența la aediția din acest an, prezentând o listă impresionantă de accesorii originale și M Performance. De altfel, BMW ia foarte în serios piața din SUA deoarece generează cele mai mari vânzări pentru accesoriile M Performance, surclasându-le pe cele din Germania cu 20%.

Lista de accesorii etalată de BMW la SEMA Show este vastă.

P90241559_highRes_bmw-m3-m-performance

O noua jantă de 19 inci din aliaj ușor va fi disponibilă din vara lui 2017 pentru modelele M2, M3 și M4. Aceasta este prezentată la SEMA Show în culoare neagru mat pe BMW M3 sub formă de concept, având diametru de 19 inci la roțile față și 20 inci la cele din spate.

Standul de la SEMA Show va prezenta și un exemplar BMW Individual 740e xDrive iPerformance. Acesta este vopsit într-un negru mat denumit BMW Individual Frozen Black Metallic. În cazul acestui model au fost înlăturate toate elementele cromate, inclusiv grila frontală fiind neagră. Este un look cu un aer misterios și totodată sportiv, lucru subliniat și de body-kit-ul și jantele M Performance.

P90241530_highRes_bmw-740e-xdrive-iper

O premieră mondială găzduită de SEMA Show este eleronul dedicat modelului M3, care se distinge prin dimensiunile sale și prin faptul că este construit integral din carbon (inclusiv brațele de prindere). Lansarea comercială este planificată pentru mijlocul anului 2017.

BMW propune pentru modelele M3 și M4 noul set de suspensii sport care se remarcă vizual prin arcurile de culoare roșie. Aceste suspensii permit coborârea gărzii la sol de la 5 până la 20 mm.

P90241477_highRes_bmw-m4-coup-f82-bmw-

O noutate pentru piața din America de Nord este kit-ul M Performance Power & Sound, disponibil deja în Germania pentru modelele 340i și 440i, inclusiv variantele echipate cu xDrive. Acesta este compus dintr-un software nou pentru management-ul electronic al motorului și un sistem de evacuare cu valve controlate electronic. Kit-ul crește puterea motorului cu 35 CP, ceea ce îmbunătățește sprint-ul 0-96 km/h cu 0,2 secunde, în condițiile în care emisiile de CO2 și consumul de combustibil rămân neschimbate. De asemenea, noua evacuare produce și un sunet cu un timbru mai intens.

Carbonul este materialul vedetă în catalogul accesoriilor de personalizare M Performance. Acesta este regăsit la ieșirile evacuărilor, carcasele oglinzilor exterioare, eleroanele subtile ale portbagajului (inclusiv la Seria 7), apendice pentru spoilere, grile și inserții pentru habitaclu.P90241476_highRes_bmw-m4-coup-f82-bmw-
M3 și M4 pot fi accesorizate și cu un capac de motor făcut din plastic ramforsat cu fibră de carbon, ceea ce oferă un look asemănător mașinilor de competiții. Sunt disponibile și o varietate de manete de schimbător de viteze cu inserții de carbon, asortate cu tapițerie Alcantara.

Pentru modelele Seria 5 (F10), X5 și X6 se oferă acum și funcția de pornire a motorului de la distanță, prin apăsarea de 3 ori a butonului Lock de pe cheia de contact. Dacă mașina nu este mișcată timp de 20 de minute, atunci motorul se va opri automat. Însă această funcție permite încălzirea sau răcirea habitaclului înainte de a pleca la drum. Modelele cu climatizare automată aduc temperatura din interiorul mașinii la nivelul stabilit în prealabil de șofer.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account