Speedhunters si BMW lanseaza „Need for Speed Shift”

Incepand de la 1 Septembrie 2009, Speedhunters va prezenta un proiect special timp de o luna in colaborare cu BMW. In corespondenta cu lansarea lui Need for Speed SHIFT, Speedhunters sarbatoreste o luna de BMW cu o serie de povesti si editoriale concentrate pe istoria BMW si repere ale sportului cu motor.

Site-ul va face o demonstratie a tuturor aspectelor culturii BMW, de la automobile modificate, la istoria curselor si caracteristici ale recentelor modele GT si Touring.

In mai 2008, brandul Need for Speed a lansat un blog de cultura internationala despre masini numit Speedhunters.com. Speedhunters in echipa cu bloggeri de automobile, fotografi si piloti din intreaga lume aduc impreuna si prezinta cele mai recente articole despre masini.

need-for-speed-shift-bmw-m3-gt2-2-655x368Site-ul a atras rapid un public international si are in prezent peste 400.000 de vizitatori unici in fiecare luna. 60% din acestia revin la site de mai multe ori pe zi, in medie pentru un total de 11 de minute.

Speedhunters.com acopera evenimente din intreaga lume de la Le Mans, la Tokyo Auto Salon, Goodwood Festival of Speed, la cele mai recente drifturi din Japonia, Europa si SUA. In fiecare luna Site-ul ofera o selectie de articole retrospective, teste de noi masini, masini modificate si curse auto.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account