BMW Seria 1 regândit de Manhart

Nu au rămas mulți tuneri independenți care să se ocupe de BMW-uri așa cum o face Manhart.

Unii au fost cumpărați de marca BMW (vezi Alpina), alții au rămas doar turnători de fibră de sticlă. Și asta pentru că BMW Performance face o treabă foarte bună cu accesoriile lor, dar și pentru că piața a devenit foarte pretențioasă. Oamenii vor calitate, dar și garanția unei execuții bune, a unor servicii post-vânzare decente.

Manhart cum de rezistă?

Manhart rezistă deoarece lucrările lor sunt suficient de deosebite de cele de fabrică, dar nu atât de mult încât să nu mai recunoști mașina. Totodată, lumea este încă avidă pentru mai multă putere, dar una garantată de un service bun și ținută sub control de o inginerie bună.

Ce s-a schimbat la acest BMW Seria 1?

Unele lucruri, precum bodykit-ul, sunt evidente. Manhart oferă difuzor de aer pentru bara față, un spoiler pentru bara spate, praguri și un eleron deasupra lunetei. În plus, culoarea neagră, inserțiile argintii și roșii, plus logo-urile schimbate adaugă și ele un plus de personalitate. Totodată, suspensiile au fost înlocuite cu unele de la H&R pentru a gardă la sol mai joasă cu 30 de milimetri, iar jantele au fost schimbate cu unele de 20 de inch. Pentru cei interesați, există și un upgrade de frâne.

S-a umblat și la motor?

Bineînțeles. La bază a fost un BMW M135i xDrive care dezvolta 306 CP și 450 Nm dintr-un motor de doi litri supraalimentat. Acum, același motor dezvoltă 350 CP și 524 Nm. Nu este o creștere în putere exagerată, dar suficientă pentru a se asorta cu aspectul mai agresiv. Mai agresiv este și sunetul, datorită unei evacuări ceva mai gălăgioase care participă și la o mai bună oxigenare a motorului.

Interiorul pare la fel

Asta pentru că este aproape la fel. În afară de un logo Manhart pe volan și niște covorașe oferite tot de ei. Puteau să facă mai multe? Probabil că da, însă interiorul avea deja cam tot ce-i trebuie și un Seria 1 trebuie să păstreze totuși și un minimum de confort dacă vrei să-l conduci prin oraș.

Sursa – Manhart 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account