BMW Seria 3 GT F34 – o noua randare

Iata o randare noua si mai interesanta a viitorului BMW Seria 3 GT. Comparativ cu randarile anterioare noua imagine generata de calculator ii confera treiarului GT o infatisare unica, cu proportii mai deosebite.

Dupa cum am mentionat si in articolele anterioare, BMW Seria 3 GT F34 calca pe urmele ‘fratelui’ mai mare, 5GT. Masina este un hatch (mai simplificat de aceasta data) si are garda la sol mai mare. Seria 3GT va imprumuta de la 5GT cateva din liniile de design, dar acestea vor fi mai atractive si mai elegante. Masina are o linie laterala mai inalta care infasoara complet masina, si permite plafonului sa fie mai jos si mai suplu.

Numele de cod intern pentru BMW Seria 3 GT este “Progressive Activity Coupe”, datorita liniei plafonului spre partea din spate, parte spate care este o combinatie intre un Touring si un Shooting Brake.

Sursele noastre spun ca Seria 3 GT va avea un singur mod de deschidere a portbagajului, renuntand la deschiderea dubla a cinciarului GT.

Modelul Seria 3 GT va debuta anul viitor, dupa lansarea noului BMW Seria 3 F30 sedan.

[Randare realizata de: Andy Valencia GCF ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account