Descoperă colecția BMW M

colectia bmw m

Colecția BMW M propune pentru fiecare pasionat al mărcii bavareze produse unice care să ilustreze pasiunea pentru tot ce înseamnă divizia M.

Pentru că în toată colecția BMW M sunt câteva zeci de produse, noi am făcut un top cinci al celor mai interesante produse din punctul nostru de vedere. Și am pornit de la căni și șepci, oprindu-ne la ceasuri și biciclete. Important este că fiecare lucru din colecția BMW M este creat cu grijă și dedicație, tocmai pentru că standardul M este unul extrem de ridicat.

Locul V – Pix și carnet de buzunar din colecția BMW M

Da, știm că momentele în care ai nevoie de un pix și un carnet de buzunar sun din ce în ce mai puțin în era digitală, însă la fel de bine știm cu toții că, cel puțin uneori, aplicația „Notes” nu e la fel de rapidă și nici la fel de elegantă. Pixul pe care ți-l propunem face parte din colecția BMW M, este fabricat din metal și are n design inspirat de grila frontală a modelului BMW M. Capul de tip „rollerball”, mecanismul de închidere și deschidere rotativ, precum și greutatea perfect echilibrată, transformă acest pix într-un accesoriu unic. Deviza BMW M – „M. The most powerfull letter in the world” – este inscripționată pe inelul central, iar pixul se livrează într-o cutie de cadou, cu închidere magnetică. Pentru a completa pixul ai nevoie, desigur, și de un carnet de buzunar. Cu 200 de pagini, ale căror margini sunt vopsite în culorile originale BMW M, carnetul din colecția BMW M are logo-ul M aplicat pe prima copertă, ambele coperte fiind fabricate dintr-un material care imită pielea. Dimensiunile sale compacte 90 x 140 mm, te ajută să-l ai tot timpul la îndemână.

colectia bmw mLocul IV – Șapcă și umbrelă din colecția BMW M

Lasând la o parte caracteristice ale acestor obiecte, în acest caz particular vorbim despre două produse fabricate cu o incredibilă atenție pentru detalii. Șapca, sportivă și stilată, are partea din față dominată de logo-ul BMW M, cauciucat, iar interiorul cozorocului și cureaua de prindere au un design stil fagure, similar cu cel al grilei de admise de la modele M. Prinderea este metalică și are logo-ul M inscripționat, iar șapca se ajustează foarte ușor pentru orice dimensiune. Umbrela din colecție are o tijă din fibră de sticlă, mânerul este acoperit în fibră de carbon, iar sistemul de acționare este unul automat. Evident, greutatea este extrem de redusă, iar husa în care se livrează umbrela facilitează transportul.

colectia-bmw-m-top-5-4Locul III – Termos și cană din colecția BMW M

O zi bună începe întotdeauna cu o cafea pe măsură, aromată și cu un miros deșteptător. Acum, dacă ești unul dintre pasionații BMW M, aceeași cafea va fi mult mai savuroasă într-o cană sau într-un termos BMW M. Cana este fabricată din porțelan, în negru mat la exterior și alb în interior. Logo-ul M este gravat, iar în interior este imprimată deviza BMW M: „M. The most powerfull letter in the world”. Cu o capacitate de 320 ml, cafeaua nu va fi doar savuroasă, ci și una destul de lungă. Termosul BMW M are un design minimalist, cu logo-ul M imprimat în partea de jos și cu deviza BMM W imprimat de jur-împrejurul părții superioare.

colectia bmw mLocul II – Tricou și pantofi sport din colecția BMW M

Tricoul este fabricat având texturi diferite pentru un plus de eleganță, iar logo-ul BMW este prezent, în zona pieptului, pe un fundal roșu pentru un highlight vizual. Pantofii sport din colecția BMW M sunt produși de puma și au un design inspirat din cel al modelelor M. Cu un contrast interesant între pielea neagră și culorile M, acești pantofi au o tălpică din spumă care se adaptează formei piciorului tău, iar în exterior, pe laterale, au un material reflectorizant.

colectia bmw mLocul I – Ceas din colecția BMW M

Pentru orice fan sau posesor BMW timpul este prețios. Acest ceas BMW M este un accesoriu extrem de elegant și de stilat, iar detaliile sale aduc un omagiu modelelor M. Fabricat din oțel inoxidabil și cu un ecran din sticlă minerală întărită, acest ceas are un mecanism quartz Swiss Ronda, cadranul este iluminat, logo-ul M este gravat cu laser, iar toate cifrele sunt create cu fontul original BMW M. Ceasul vine într-o superbă cutie de cadouri și cu o șurubelniță pentru ajustarea prinderii.

colectia bmw mDescoperă toate produsele din colecția BMW M și oferă-ți un cadou unic:

colectia bmw m

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account