BMW Seria 3 GT F34 va fi prezentat la Salonul auto de la Geneva 2013, urmand a fi lansat in productia de serie in iunie

Tocmai am aflat ca noul BMW Seria 3 GT F34 va debuta oficial la Salonul auto de la Geneva in martie 2013. Salonul din Elevetia va gazdui de altfel o serie de premiere BMW , MINI si Rolls Royce.

BMW Seria 3 GT F34 urmeaza a fi lansat in productia de serie in iunie anul viitor. Versiunea Gran Turismo a treiarului va ajunge si pe piata americana. Se spune ca Seria 3 GT este un vehicul mai mic, mai usor si mai dinamic decat „fratele” sau mai mare, BMW Seria 5 GT.Vehiculul elegant F34 va oferi mai mult confort la rulare decat sedanul, precum si spatiu mai mare pentru pasagerii din spate si bagajele lor.

La fel ca si versiunile sedan si touring, BMW Seria 3 GT poate fi personalizat printr-una din cele trei linii de echipare, Sport, Modern si Luxury. Mai tarziu va fi disponibil si un pachet M Sport, pentru a imbunatati sportivitatea masinii.

Motorizarile vor fi preluate de la Seria 3 sedan, modelul de varf fiind 335i GT, iar cel de baza 318d. Toate motorizarile vor fi cuplate standard la o transmisie automata cu opt rapoarte.

Dat fiind ca versiunile coupe si cabrio ale lui BMW Seria 3 (Seria 4) nu au fost inca lansate, noul BMW Seria 3 GT va reprezenta cea mai scumpa oferta din gama Seria 3. Pretul de baza va fi de 36.000 Euro, diferenta intre versiunea break si GT fiind mai mica decat diferenta intre sedan si break.

[Sursa: BimmerToday | Photo: Germancarforum]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account