BMW Seria 5 F10 primește un wide body Kit de la Prior Design

Dacă încă nu te-ai săturat de al tău BMW Seria 5 F10 și vrei să aștepți faceliftul noului BMW Seria 5 până te decizi să faci schimbare, Prior Design îți oferă acum un body kit la fel de larg ca plaja de turații a unui M5.

Bodykit-ul se numește PD55X și este compus din evazări pentru aripile față și spate, bară față cu spliter, bară spate cu difuzor de aer, praguri și eleron. Dacă-ți plac și jantele, ele se numesc PD4 Forged, disponibile în mai multe culori și dimensiuni de la 19 inch la 23 de inch.

Opțional, Prior Design îți oferă și modificări la interior, evacuare sport, suspensii sport, dar și o culoare personalizată. Chiar dacă e puțin ciudat să vezi un wide body kit pe o mașină din clasa asta, în cazul acesta elementele se potrivesc foarte bine cu formele din fabrică ale mașinii.

E umflată pe unde trebuie fără să exagereze, iar componentele sunt fabricate din plastic ranforsat cu fibră de carbon. În cazul în care M Performance nu te mulțumește, Prior Design sunt cam singurii în acest moment dispuși să-ți lățească cinciarul.

Sursa – Prior Design

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account