BMW spune: „Acesta nu este conceptul eco BMW pentru salanul auto de la Frankfurt”

Ei bine, cam atat cu entuziasmul provocat de fotografiile spion cu ceea ce parea a fi masina concept BMW, ce trebuia sa fie dezvaluita la salonul auto din Frankfurt.

De fapt, aceasta masina nu este conceputul eco BMW ce urmeaza a fi evidentiat la salonul de la Frankfurt, ci doar un studiu de design mai vechi, dupa cum cei din companie ne declara. Un purtator de cuvant de la BMW a transmis celor de la Autocar UK, ca acesta este de fapt doar un model ce este mutat din departamentul de proiectare.

Un zvon recent a aparut pe web zilele trecute, in care o sursa aproape de BMW a declarat ca acest lucru ar putea fi una din mai multe propuneri de design, un model la scara reala din argila, care este prezentat conducerii inainte de fi luata o decizie finala. Cum si cei de la Autocar au confirmat, acest studiu de caz a fost facut pentru a explora „diferite directii de design si aerodinamica.”

bmw-concept-frankfurt

Stiind cat de bine functioaneaza masina de marketing BMW, nu este greu de crezut ca aceste fotografii ar fi putut fi eliberate pentru a primi feedback de la comunitatea BMW sau pentru a crea unele buzz-uri inainte de salonul auto de la Frankfurt.

BMW inca are planuri de a elibera un model eco-hibrid sport la salonul auto IAA, si cel mai probabil acesta va fi Vision Z Concept.

[Sursa: Autocar UK]

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account