Edmunds infatiseaza Conceptul Sport BMW

Sa incepem in primul rand prin a spune ca nici nu stim care este numele acestui concept BMW, concept despre care s-a discutat de luni de zile ca va fi prezentat la salonul auto de la Frankfurt. Totul a inceput cu viitorul Concept Z2, apoi Vision Z sau Z6/Z10 si, mai recent, Conceptul hybrid M1.

Dupa cum puteti observa, o multime de nume au fost aruncate, unele, probabil mai realiste decat altele, dar asta e cea ce departamentul de marketing trebuie sa faca, sa creeze valuri, sa induca in eroare si, uneori, sa pescuiasca feedback-uri din partea comunitatii BMW.

Baietii de la Edmunds InsideLine au intrat in acest joc si au decis sa infatiseze acest concept pe baza ideilor lor si, aparent a informatiilor din interior.

bmw-concept-f34-950

Potrivit acestora, ideea din spatele redarii a fost de a crea un design concurent cu al Mercedes-ului CLS sau Audi A7, nu un vehicul coupe, ci mai degraba un sedan cu o linie a plafonului asemanator unui coupe. Observam prezenta unor elemente de design proveniind de la CS si de asemenea o multime de indicii preluate din fotografiile spion ale conceptului BMW surprins zilele trecute.


Cu doar o luna inainte de dezvelirea oficiala de la salonul auto de la Frankfurt, zvonurile si speculatiile in jurul acestui nou concept continua sa evolueze si fara indoiala multe redari vor urma.

bmw-concept-r34-950

[Sursa: Edmunds]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account