BMW stopeaza Seria 5 Wagon in favoare 5-ului GT?

Multe publicatii auto au raportat zilele trecute ca viitorul model BMW Seria 5 Wagon de pe piata auto americana ar putea fi in pericol. In timpul evenimentului de previzualizare a BMW Seria 5 GT, numarul de unitati vandute a Seriei 5 Wagon au rasarit, si in timp ce nimic nu a fost confirmat de catre Martin Birkmann, Manager de Planificare si Strategie, unele publicatii au interpretat unele din declaratiile sale ca un indiciu, ca era 5 Wagon se apropie de sfarsit.

Din nou, nu putem confirma aceste zvonuri, dar suntem de acord ca oprirea nevandutului model Seria 5 Wagon ar putea fi o mutare desteapta din partea lui BMW. Pana la aceasta data a anului 2009, 5 Wagon a ajuns la un total de 395 de unitati vandute, o diferenta comparabila cu cifrele de acum patru ani, cand vanzarile 5 Wagon au atins cota maxima de 2351 de unitati.

Chiar daca Seria 5 GT nu a fost construit pentru a concura impotriva modelelor Wagon, conceptul din spatele acestuia pare a fi mult mai atragator pentru multi oameni. In ciuda pretului mai mare, 5 GT este cu adevarat o masina de lux premium, si in acelasi timp, un vehicul perfect pentru o perioada mai indelungata de calatorie.

bmw-5-touring-official-2

BMW Seria 5 GT se va lansa pe piata din Statele Unite in luna noiembrie si BMW se asteapta sa vanda mai mult de 4.000 de unitati pe an. Pretul de baza al Seria 5 GT se zvoneste a fi intre 65.000 dolari si 70.000 dolari.

Daca BMW decide sa opreasca productia Seriei 5 Wagon, aceasta va fi o decizie care va trage unele critici din partea comunitatii BMW si ar putea duce chiar la majorarea pretului a 5-ului Wagaon utilizat.

[Sursa: Car and Driver]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account