Noul Rolls-Royce Ghost va debuta în 1 septembrie

Noua generație a sedanului Rolls-Royce Ghost a fost creată conform conceptului “Post opulență”, în care luxul este exprimat prin simplitate și eleganță. Îl vom putea admira în toată splendoarea lui în data de 1 septembrie, când este programată dezvăluirea oficială.

Dar până atunci Rolls-Royce ne mai oferă un detaliu preliminar care reflectă rafinamentul modern. Este vorba despre inserția iluminată din planșa de bord. Rolls-Royce spune că a respins ideea detaliilor aglomerate și superficiale, în favoarea unui mod mai rafinat prin care clienții își pot exprima viziunea personalizate. Acest panou iluminat este răspunsul. Însă nu este un ecran simplu. Ci un panou cu 3 straturi în care sunt iluminate 850 de stele și numele GHOST. Stratul de bază are culoarea “piano black” și are pe suprafața sa 90.000 de mici puncte gravate cu laser. Astfel, se creează efectul unor puncte de lumină care sclipesc. Sunt folosite 152 de LED-uri pentru iluminarea panoului. Peste stratul de bază este aplicat un strat de lac cu nuanță închisă. Drept urmare, când mașina este oprită și luminile se sting, gravurile nu sunt vizibile. Un al doile strat de lac este aplicat, pentru a se da o finisare lucioasă panoului amplasat în planșa de bord, în partea pasagerului de lângă șofer.

Panoul personalizat de constelația iluminată a fost proiectat și perfecționat pe parcursul a 2 ani și 10.000 de ore de muncă. Și este în ton cu plafonul cu stele, care a devenit deja un element stilistic din identitatea Rolls-Royce, alături de statueta Spirit of Ecstasy sau grila frontală cu formă de Panteon.

CLICK AICI pentru a afla detalii preliminare și despre suspensia inteligentă a noului Rolls-Royce Ghost, precum și despre alte specificații ale șasiului gândit pentru a oferi un nivel și mai înalt de confort și plăcere a condusului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account