BMW-WIKI8: Tot ce vrei să știi despre BMW i8

BMW lansează propria versiune a cunoscutei enciclopedii online Wikipedia, dedicată integral noului BMW i8. Disponibil doar în limba germană, acest microsite este destinat celor care vor să afle mai multe informații despre revoluționarul i8, de la versiuni de echipare și opțiuni, până la toate materialele video sau de presă publicate până în prezent, incluzând aici și galerii foto sau diverse mențiuni pe canalele de social media.

Primele livrări ale noului BMW i8 au avut loc luna trecută în München, marcând o serie de premiere pentru industria auto, printre care și introducerea farurilor cu tehnologie LASER pe un model de serie. Se zvonește că întreaga producție pentru următorii doi ani a fost deja vândută, iar în consecință, prețurile pe care ajung să le plătească unii clienți pentru a pune mâna pe un i8 în perioada imediat următoare ajung și la 200.000 €.

Iată ce pot afla cei care vizitează site-ul Wiki8 – cu condiția să știe limba germană, bineînțeles.

bmw-launches-wiki8-an-online-encyclopedia-about-the-i8-82631-7

BMW i8 folosește un sistem de propulsie hibrid care este compus dintr-un motor turbo cu trei cilindri, de 1,5 litri, alimentat cu benzină, care dezvoltă 231 CP – trimiși exclusiv punții spate printr-o cutie de viteze automată cu opt trepte – și dintr-un motor electric care dezvoltă 131 CP – trimiși direct către roțile trenului față. Noul model al bavarezilor poate rula și exclusiv electric, având o autonomie de 35 km și putând rula cu o viteză maximă de 120 km/h.

În Germania, BMW i8 pornește de la 126.000 €, în timp ce în Marea Britanie, acesta are un preț de listă de 99.125 €. Cât despre disponibilitatea în România, nu se știe încă nimic concret, însă dacă va exista cerere, cu siguranţă că va exista și o ofertă.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account