Libery Walk oferă un kit „wide body” pentru BMW Seria 4 Coupe

Deși pare că ieri a debutat pe piață, fiind o prezență impresionantă la fiecare contact vizual, BMW Seria 4 Coupe a împlinit deja un an de la prima prezentare, iar cei care își doresc să iasă în evidență nu se vor mulțumi cu un model standard – tot mai des întâlnit în trafic. Așa că Liberty Walk oferă un kit de caroserie agresiv, cu pasaje ale roților mult umflate – care grație prinderilor cu nituri transformă coupé-ul bavarez într-o adevărată mașină de curse. Extremitățile au fost de asemenea redesenate, noile bare de protecție făcând o trimitere discretă către M4 DTM, cu prize de aer impresionante în partea frontală.

1402140995

Pe listă de modificări aduse de acest kit de caroserie se găsește și un deflector aerodinamic frontal, care se prelungește mult în lateral, un eleron spate în stil „ducktail”, praguri proeminente, un sistem de evacuare mai performant (și, mai ales, mai zgomotos), anvelope mult mai late și o suspensie mai coborâtă.

1402141043

Întregul kit de caroserie costă 13.500 $, însă Liberty Walk oferă toate reperele amintite mai sus și separat, bara parașoc frontală având un preț de 3.750 $, în timp ce cea din spate costă 2.700 $. Însă, cel mai dezirabil este, de departe, eleronul „ducktail”, pentru care japonezii cer 2.160 $. E drept că locul lui ar fi pe fundul unui Porsche, dar trebuie să recunoaște că și aici îi stă foarte, foarte bine!

Galerie FOTO:

Sursa: Liberty Walk

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account