BMW Seria 7 2016 a fost surprins în teste pe Nürburgring

Viitorul BMW Seria 7, ce va fi prezentat în 2015-2016, a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nürburgring.

Încă ascuns sub un strat gros de camuflaj, noua generație a navei amiral bavareze are un design puternic influențat de conceptul Vision Future Luxury, prezentat în acest an. Nu putem încă să intrăm în detalii privind modul în care va arăta noua Serie 7, însă Chairman-ul BMW Norbert Reithofer a declarat în trecut să nu se așteptă la o schimbare radicală a designului, pentru că acest par ar putea fi privită ca o mutare greșită de către clienți.

În timp ce aspectul exterior va fi destul de conservator, Reithofer a punctat că noul model va fi „un exemplu în ceea ce privește reducerea masei proprii”, mulțumită unei „construcții inteligente, ce folosește materiale compozite”. Chiar dacă informațiile oficiale sunt încă ambigue, se știe că Vision Future Luxury Concept dispune de un șasiu fabricat din fibră de carbon și aluminiu, iar asta duce la o reducere a masei proprii cu până la 204 kg comparativ cu predecesorul său.

Iată materialul video în care Seria 7 2016 este surprins în teste:

Gama de motorizări va cuprinde o parte din unitățile deja existente, dar au apărut și câteva zvonuri care sugerează că la baza gamei va fi introdus un motor de 2,0 litri, cu patru cilindri în linie. De asemenea, există în plan și o versiune M Performance, denumită M770i xDrive, care va fi motorizată de un V8 de 4,0 litri, cu dublă supraalimentare, capabil să dezvolte 475 CP și 650 Nm.

Așadar, după ce au fost zdruncinați puternic de uluitoare Clasă S a celor de la Mercedes-Benz, bavarezii pregătesc un rival care, cel puțin din punct de vedere dinamic, să nu aibă rival în segment. Iar la cât au evoluat aceștia în domeniul construcției, au toate șansele să lanseze o nouă revoluție!

[via motorauthority.com]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account