BMW X5 M modificat de iND

Mai lat, mai negru, mai aproape de asfalt.

BMW X5 M este un SAV de 575 CP care nu se plânge de lipsa puterii ori de lipsa agresivității. Dacă puterea e mai mult decât suficientă pentru o mașină de peste tone care nu are pretenții să scoată cei mai buni timpi pe circuit, unii dintre posesorii acestei mașini s-ar putea să-și dorească ceva mai multă atenție atunci când scot timpi între semafoarele din trafic.

Aici vin cei de la iND cu un pachet aerodinamic construit din fibră de carbon care are toate șansele să scoată niște mărunței din buzunarele largi ale posesorilor de X5 M. Dacă ai toți banii la tine, poți să-ți cumperi de la iND tot pachetul. Dacă nu, poți să optezi doar pentru spoilerul față, praguri, difuzorul de aer pentru bara spate sau doar pentru eleronul de pe haion. Ceea ce ar fi o mare greșeală. Nu de alta, dar te-ai cam face de râs. Întreg kit-ul, spun ei, constribuie la circulația aerului prin zonele fierbinți, dar și pentru a asigura o forță de apăsare mai mare.

Dacă nu te încântă bodykit-ul, e imposbil să rămâi indiferent în alegerea jantelor. Cele de pe acest BMW X5 M IND se numesc HRE P201, au 22 de inch și pot fi finisate în Dark Blush.

Sursa – IND

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account