Vorsteiner prezintă pachetul aerodinamic pentru BMW M2

BMW M2 se aventurează pe un circuit privat pentru o ședință foto cu tunerii de la Vorsteiner.

BMW M2 este cel mai agresiv model din gama M. E mic, e ușor, e puternic și bătăios ca un bulldog inconștient de dimensiunile lui. Nu se teme de adversari mai mari și mai puternici pentru că are un curaj calculat, nicidecum unul fără logică. Cei 370 CP fac pereche bună cu această caroserie tăiată de cuțitele de bucătărie ale designerilor, iar pachetul complet are o mușcătură în clește care, odată ce s-a închis, se lasă cu oase rupte.

E una din mașinile din gama M care vrea să reanimeze spiritul M-urilor de altă dată, ambiție care pune multă presiune pe umerii lui, dar și mulți pasionați pe lista de așteptare.

Se pare că tunerii de la Vorsteiner au un respect deosebit pentru această mașină pentru că au ales să-l complimenteze cu un pachet aerodinamic care nu compromite formele frumoase din fabrică. Pachetul e compus din spliter, difuzor de aer, praguri și un eleron discret. Jantele sunt Vorsteiner VFF 106 finisate în carbon graphite și încălțate cu anvelope Pirelli. Ședința foto a avut loc la Thermal Club, un complex rezidenția de lux dotat cu un circuit.

Sursa – Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account