Carlex Design BMW Seria 4 – Frumusețea vine din interior

Mulți tuneri pricepuți în resoftări sau design exterior o dau în bară când vine vorba de interior. Poate că ar trebui să-și externalizeze serviciile…

Treaba unui tuner este fie să-ți ofere o personalizare exterioară ori interioară a mașinii tale, fie să-ți umble la motor și să-ți ofere niște cai ori niște cuplu în plus. Tot tuneri se numesc și cei care-ți restaurează mașina sau o aduc la o stare de funcționare tot mai bună. Practic, să fii tuner înseamnă să fii un mecanic cu mai multă imaginație și cu mai mult chef de muncă pe bani mai puțini.

Carlex Design (6)

Carlex Design sunt niște tuneri cu origini în Polonia care se pricep de minune la designul interior, la fel ca și bulgarii de la Vilner de altfel. Au o echipă de trei designeri talentați la care poți apela la fel cum apelezi la un designer pentru a-ți decora casa. Cam tot aia-i, doar că aici nu dai banii pe perdele și alte prostii nefolositoare. Oamenii sunt foarte buni, dacă nu, cei mai buni și asta se vede în lucrările lor, de la design, până la calitatea fabricației. Idei bune au, materiale bune au, oameni care să le pună în practică au.

Carlex Design (5)

Tunerii ăștia abia așteaptă o mașină nouă pe care să pună mâna și să-i aplice propriul lor tratament. Nu dorm nopțile și se gândesc cum să facă ceva original, ori ceva care să-i pună în lumina reflectoarelor. Nici nu apare bine poza spion cu un model nou de mașină că se apucă de randări și tot felul de vrăjitorii din astea pe calculator. Sună a demență, dar e de fapt research, e muncă, e stres, e blestemul artistului.

Carlex Design (1)

Toate astea dau rezultate pentru unii, chix pentru alții, pentru că nu-i suficient să crezi că ești bun la asta, trebuie s-o și dovedești. Iar polonezii ăștia muncitori și creativi de la Carlex Design ne-au câștigat tot respectul. Atât de mult respect ne-au câștigat încât nu mai avem și pentru alții.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account