BMW E30 Diablorossa de vânzare pentru doar 19,999 de dolari.

Nu mai sta pe canapea cu telecomanda în mână și degetul în buric! Pune mâna acum pe telefon și sună la numărul de pe ecran dacă vrei să fii cel mai unic posesor de BMW cu tuning cum n-ai mai văzut!

Doar pe Craiglist poți găsi acest BMW E30 din 1989 în stare excelentă și cu doar 80.000 de kilometri la bord ce poate fi al tău dacă te grăbești. Probleme în dragoste? Acest BMW cu uși de Lamborghini și aripi de Ferrari îți poate asigura succesul la femei cu vârste cuprinse între 15 și 89 de ani și nu vei mai fi nevoit să te masturbezi niciodată singur.


Sună prea bine pentru a fi adevărat? Dar cum ai reacționa dacă ți-aș spune că acest BMW E30 Diablorossa nu doar că este tunat cu un bodykit lat unicat, dar că are sub capotă un motor de BMW M3 E36!!! Da, este adevărat, oricât de surprinzător ar fi, acest BMW E 30 Diablorossa nu doar că arată deosebit de bine, dar merge și deosebit de tare datorită acestui motor deosebit de puternic care poate aspira chiar și cele mai puternice pete din personalitatea ta.


Cu siguranță nu ai mai văzut așa ceva nicăieri pe internet, de aceea te rugăm să suni chiar acum și să programezi o vizionare. Nu uita, prețul mașinii este de doar 19.999 de dolari și dacă cumperi una chiar acum, primești gratuit nu doar cheile de contact, ci și actele mașinii!!!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account