Configurator online: BMW Z4 Design Pure Impulse si Seria 5 cu Pachetul M Sport

Site-ul oficial BMW a fost actualizat si are acum in plus doua elemente noi. Primul este legat de faptul ca BMW Seria 5 sedan poate fi acum configurat cu pachetul M Sport. A fost adaugat pe lista masinilor ce pot fi configurate modelul 535d, masina de 300 CP propulsata de motorul diesel de 3.0 litri twin-turbo.

Al doilea element este pachetul exclusiv de echipare Design Pure Impulse disponibil incepand cu septembrie 2010. Design Pure Impulse contine o combinatie exclusiva de culori si materiale pentru elementele de interior, punand accentul mai ales pe caracterul dinamic al masinii. Pachetul Design Pure Impulse poate fi combinat si cu o nuanta noua si exclusiva de exterior.

Cel mai important aspect legat de pachetul Design Pure Impulse este combinatia de materiale si culori de interior care se asorteaza perfect. Ca si in cazul pachetului de echipare Design Pure White, care pune accentul pe eleganta roadsterului premium, si care a fost prezentat deja la lansarea lui BMW Z4, configuratia acestui pachet are la baza recomandarile echipei de design BMW.

Pentru cei carora le place sa experimenteze combinatii noi cu configuratorul online, le recomandam sa viziteze BMW.de.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account