Configuratorul JANTA.RO oferă opțiunea plății în rate pentru achiziționarea jantelor, anvelopelor și seturilor de roți

Configuratorul JANTA.RO oferă un portofoliu vast de jante și anvelope produse de unele dintre cele mai respectate mărci din aceste domenii. Aceste game de produse se înscriu într-un spectru amplu de bugete și se adresează atât automobilelor actuale, cât și celor din generațiile anterioare. Iar pentru a facilita și mai mult achiziționarea produselor de cel mai înalt nivel calitativ pentru orice buget, JANTA.RO pune la dispoziția clienților săi și un sistem de plată în rată.

Achiziționarea seturilor de roți cu standarde cât mai ridicate este justificată atât pentru siguranța rulării și performanțele care țin de dinamică, uzură și consum de combustibil, cât și pentru că această investiție este una pe termen îndelungat, dacă se aleg produse de cea mai bună calitate.
Astfel, JANTA.RO acordă clienților săi posibilitatea plății în rate, tocmai pentru a face și mai accesibile jantele și anvelopele cele mai performante pentru fiecare model de autoturism.
Plata în rate este oferită celor care comandă produsele prin intermediul configuratorului virtual JANTA.RO și achită folosind cardul de credit.
Este acceptată plata realizată cu orice card de credit, iar numărul de rate este stabilit de către banca emitentă a cardului. Numărul ratelor și condițiile acestui sistem de plată diferă în funcție de pachetele propuse de fiecare bancă.
Pentru a afla toate detaliile, clienții trebuie să apeleze banca, aceasta având posibilitatea de a oferi informații personalizate. De asemenea, JANTA.RO pune la dispoziția clienților săi un call center, care poate fi apelat la numărul de telefon 031.425.14.12. Prin intermediul call center-ului, clienții JANTA.RO beneficiază de informații specializate și îndrumări pas cu pas depre produse, servicii și modalități de plată. Toate acestea ajută clienții să ia cea mai eficientă decizie.

PORTOFOLIUL JANTA.RO CUPRINDE JANTE ȘI ANVELOPE CARE OFERĂ STANDARDE ÎNALTE DE CALITATE PENTRU ORICE BUGET

În configuratorul JANTA.RO sunt disponibile jantele produse de Grupul ALCAR, care este liderul segmentului aftermarket european în domeniul producției de jante din aliaj ușor și oțel. Așadar, clienții JANTA.RO pot alege jante din aliaj ușor AEZ, DOTZ, DEZENT și ENZO, care se remarcă prin design rafinat și cele mai avansate tehnologii de producție. De asemenea, special pentru modelele off-road sunt propuse jantele din oțel DOTZ 4×4 ale mărcii DOTZ Survival. Oferta de jante din oțel continuă cu gama ALCAR STAHLRAD, apreciată pentru calitate și prețuri economice. Acestea au specificații compatibile cu autoturisme, SUV-uri și utilitare ușoare. Totodată, se pot selecta și inovatoarele jante hibride ALCAR HYBRIDRAD, care sunt alese inclusiv ca echipare de serie de către constructorii auto, deoarece oferă atât prețurile economice și greutatea redusă a jantelor de oțel, cât și standardele de design care erau de obicei rezervate pentru jantele din aliaj ușor.

Portofoliul configuratorului JANTA.RO se adresează oricărui buget sau nivel de performanță și pentru alegerea anvelopelor. La acest capitol opțiunile sunt cât se poate de variate, JANTA.RO oferind gamele de anvelope ale celor mai importanți producători cu reputație internațională: PIRELLI, MICHELIN, GOODYEAR, NOKIAN, BRIDGESTONE, DUNLOP, CONTINENTAL, FALKEN, WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial, BARUM, BFGoodrich, HANKOOK, DEBICA, GENERAL TIRE, GRIPMAX, KLEBER, UNIROYAL, TOYO, YOKOHAMA și VREDESTEIN.

CONFIGURATORUL JANTA.RO PERMITE GĂSIREA ȘI COMANDAREA RAPIDĂ A JANTELOR ȘI ANVELOPELOR CU SPECIFICAȚII COMPATIBILE ÎN FUNCȚIE DE AUTOMOBILUL SELECTAT

Cu doar câteva click-uri utilizatorii JANTA.RO pot găsi jantele și anvelopele omologate și 100% compatibile cu fiecare model de autoturism din generația actuală, sau care au fost produse în anii ’80, ’90 și după 2000. Trebuie selectate marca, modelul, anul de producție și motorizarea, iar JANTA.RO afișează doar produsele compatibile cu automobilul specificat.

Totodată, JANTA.RO este cel mai complex configurator virtual pentru jante și anvelope din România, mulțumită și funcțiilor sale de ilustrare 3D. Și, pe lângă ilustrarea realistă a mașinii și jantelor, există și funcții de personalizare. Pot fi selectate culoarea caroseriei și tapițeriei, gradul de transparență a geamurilor și înălțimea gărzii la sol. Drept urmare, utilizatorii pot vedea cu exactitate cum va arăta automobilul echipat cu fiecare model de jante. De asemenea, pentru fiecare produs sunt detaliate specificațiile tehnice, prețurile, precum și data de livrare. Astfel, clienții pot face achiziția cea mai bună, în funcție de bugetul personal și de preferințele stilistice.

JANTA.RO filtrează și toate anvelopele cu specificații compatibile pentru modelul de automobil care a fost selectat. Utilă este nu doar împărțirea anvelopelor în funcție de sezon (vară, iarnă, all season). Ci și multitudinea de informații care îndrumă utilizatorii să aleagă cele mai performante anvelope încadrate în propriul buget. Un rol esențial îl are faptul că JANTA.RO afișează noua etichetă care însoțește obligatoriu toate anvelopele comercializate în Uniunea Europeană începând de la 1 Mai 2021.
Pe această etichetă sunt înscrise cotațiile de performanță pe care posesorii de automobile le pot aștepta de la fiecare model de anvelopă, în funcție de automobilul pe care îl echipează. Sunt notate cu clase de performanță aderența pe carosabil ud, zgomotul de rulare (exprimat în decibeli) și eficiența energetică. Categoria dedicată eficienței energetice se referă la nivelul rezistenței opusă la rulare, acesta fiind un factor care influențează consumul de combustibil. Pentru fiecare dintre aceste categorii, Clasa A desemnează cel mai înalt nivel de performanță.

Iar eticheta este foarte utilă și pentru alegerea anvelopelor de iarnă, deoarece pe ea sunt înscrise și diverse simboluri. De exemplu, simbolul 3PMSF (3 Peaks Mountain Snow Flake) este specific anvelopelor de iarnă. Acesta indică faptul că anvelopele au fost create și certificate pentru tracțiune și siguranță în condiții de zăpadă și gheață. Însă, în România sunt acceptate drept anvelope de iarnă cele care poartă unul dintre simbolurile „M+S”, „M.S.”, „MS” sau „M&S”. Acest simbol atestă proiectarea anvelopelor pentru aderență pe noroi și zăpadă.
Conform Ordonanței de Guvern nr. 5 din 2011, echiparea automobilelor cu anvelope de iarnă este obligatorie în țara noastră când se circulă pe carosabil acoperit cu zăpadă, gheață sau polei, fără a se preciza un interval din perioada anului.

LIVRARE LA DOMICILIU SAU LA UN SERVICE PARTENER JANTA.RO, CARE ASIGURĂ MONTAREA SPECIALIZATĂ A ROȚILOR

Comandarea facilă a produselor prin intermediul configuratorului virtual este completată de JANTA.RO printr-o serie de servicii flexibile care scutesc clienții săi de costuri sau drumuri suplimentare.
În primul rând serviciile de livrare oferă clienților diverse opțiuni, care eficientizează costurile și se adaptează la programul acestora. Clienții pot alege să primească produsele fie la domiciliu, fie la o adresă pe care o menționează. În acest caz, dacă se achiziționează seturi de roți, acestea sunt livrate către clienți cu anvelopele deja montate pe jante. Iar roțile sunt și echilibrate înainte de a fi transportate către clienți.

De asemenea, pentru clienții care fac plata online folosind cardul, JANTA.RO oferă și opțiunea ca jantele și anvelopele să fie livrate direct la unul dintre service-urile sale partenere de la nivel național. În prezent, rețeaua JANTA.RO cuprinde 134 de service-uri specializate și selectate pentru serviciile de cea mai bună calitate pe care le asigură pentru clienți. Acestea oferă servicii specializate pentru montarea roților, care sunt necesare, având în vedere că automobilele moderne sunt echipate cu diverse sisteme de monitorizare a presiunii în anvelope. Pe lângă montarea și echilibrarea roților, calibrarea corectă a senzorilor de presiune este esențială pentru siguranța rulării, precum și pentru comportamentul dinamic, uzura cauciucurilor și consumul de combustibil. Din aceste motive, calibrarea senzorilor în service-urile JANTA.RO este făcută cu aparatură specializată, de către tehnicieni instruiți.

Și programarea vizitei în service se face ușor, în funcție de programul clienților. La momentul plasării comenzii online, în configuratorul JANTA.RO este afișată o hartă interactivă, din care clienții pot selecta service-ul preferat sau service-ul care este cel mai apropiat. Apoi, clienții bifează în calendarul din site-ului JANTA.RO două opțiuni pentru ziua și ora când preferă să programeze montarea roților. Ulterior sunt contactați de un reprezentant al service-ului partener JANTA.RO pentru finalizarea programării. Iar clienții au la rândul lor posibilitatea de a apela service-urile din rețeaua JANTA.RO, deoarece site-ul detaliază datele de contact ale acestora.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account