Haremul cu BMW-uri

Un designer interior din Istanbul și-a construit o peșteră pentru urși, unde muierile nu au voie și mașinile țin loc stalagmite.

Cu toții visăm la așa ceva. Dacă ești pasionat de mașini și le privești ca pe niște jucării ori ca pe niște obiecte de artă, cu siguranță îți dorești un loc în care să le protejezi, să le expui ochiului  într-un mod plăcut. Un loc unde poți să bei o bere privindu-ți colecția de BMW-uri, unde te uiți la o cursă  alături de prieteni sau simulezi una pe o consolă de jocuri.

BMW mancave

Li se spune mancave-uri, un fel de peșteri pentru bărbatul modern, care a trecut  de la vânătoare pentru supraviețuire la vânătoarea pentru trofee. Trofeele din această peșteră masculină sunt un BMW M3 E30 pe nume Henna, un BMW M3 E46 CSL pe nume Cesil și un BMW Z4 M Coupe pe nume Junior. Omul ăsta care și-a botezat mașinile este designer interior și a transformat un depozit din Istanbul în garajul său de vis, dar și al nostru. Mașinile lui nu sunt niște prințese de garaj care văd asfaltul de două ori pe an, ci mașini la care a lucrat pentru a le recondiționa, mașini pe care le conduce destul de des, povestește el.

BMW-mancave6

Pentru un bărbat însurat, un mancave ca ăsta este ca un harem unde mergi să-ți îndeplinești datoriile de bărbat poligam, iar pentru un burlac poate ține locul unei case de locuit. Nu ne-ar deranja să dormim pe canapea după o noapte furtunoasă petrecută în jurul barului, dar cu siguranță combinația de testosteron, alcool și mirosul de benzină poate duce și la câteva tărzănii pe care le poți regreta mai târziu. Poate vrei să-i dai o cheie, să auzi cum sună, și de aici până la o tură de noapte nu mai e mult. Sau poate nu. La cât de îngrijit arată interiorul ne este greu să credem că are cineva curajul să-și rezeme posteriorul de o mașină dacă nu e o femeie în bikini. Chiar dacă pentru noi arată perfect, turcul nostru spune că urmează să-i adauge și alte îmbunătățiri, printre care și mai multe jucării de la M. Voi unde ați vedea montată bara M din fibră de carbon pentru striptease?

Sursa – Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account