Hartge pregateste un upgrade de 438 CP pentru motorul diesel tri-turbo

Tunerii nemti de la Hartge se pregatesc sa lanseze un kit de tuning pentru primul motor BMW diesel tri-turbo. Avand la baza agregatul de 3.0 litri cu sase cilindri in linie (N57D30), dar care beneficiaza de un turbocompresor in plus, motorul inovativ dezvolta 381 CP si 740 Nm cuplu maxim in forma standard.

Dimensiunea, modul de aranjare si strategia de functionare a celor trei turbocompresoare asigura dezvoltarea unei puteri maxime pe un interval mare de turatii. Sistemul include doua turbocompresoare relativ mici si un turbocompresor mare, care isi unesc fortele pentru a livra puterea necesara.

BMW a dezvoltat si un nou carter din aluminiu, injectie directa common-rail cu piezo injectoare si turbocompresoare de inalta presiune cu geometrie variabila a turbinei.

Prin modificarile aduse, Hartge mareste puterea agregatului diesel pana la 438 CP si 850 Nm cuplu. Upgrade-ul de la Hartge va fi disponibil pentru toate modelele diesel tri-turbo cu sase cilindri: M550d xDrive Sedan si Touring, X6 M50d si X5 M50d, precum si versiunile facelift BMW 750D si 750Ld xDrive.

Detaliile legate de pret vor fi anuntate in viitorul apropiat.


Urmariti si un videoclip cu motorul diesel tri-turbo

[Sursa: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account