Inca o randare a BMW Seria 6 2012 Coupe

bmw760li20101280x960wal

Iata inca o randare a viitoarei generatii BMW Seria 6 Coupe. Jocul randarilor a inceput cu cateva luni in urma, dar aceste imagini recente generate pe computer incep sa ne impresioneze si mai mult. Chiar daca liniile de design reale raman cunoscute doar de cei de la BMW in Munchen, e totusi interesant sa vezi cum arata noul sesar in imaginatia comunitatii si a artistilor grafici.

Dupa cum am mai spus-o, noul Seria 6 incearca sa-si recastige statutul de masina simbol in gama BMW, si nu numai. Noua masina sportiva, super eleganta, va sta din nou in topul ofertelor BMW si va pune si mai mult pe jar concurenta.

Chiar daca s-ar putea ca randarea de mai jos sa se indrepte spre calea cea buna, in ea mai raman totusi multe elemente preluate de la Conceptul CS. Cu siguranta ca acest lucru ne place, dar modelul real ar putea alege o alta cale. Pe baza ultimelor poze spion, designul farurilor pare sa fie destul de corect, urmand aceleasi linii ca ale modelelor BMW dezvaluite de curand.

Conform rapoartelor, grila frontala va creste in dimensiuni, atat in latime cat si in inaltime, trend pe care l-am vazut recent la BMW. Este asteptata si in acelasi timp necesara o infatisare mai musculoasa, astfel ca arcele evazate ale rotilor si consolele mai scurte vor conferi noului sesar infatisarea agresiva la care tanjim cu totii.

Pe masura ce ne apropiem de data prezentarii oficiale (toamna 2010), ne asteptam sa vedem mai multe fotografii, si sa aflam mai multe informatii “scapate” de BMW.

Iar la final, iata inca o abordare a unui artist diferit, de data aceasta ilustrand versiunea cabrio.

2011-bmw-6-series-convertible

[Randare realizata de Alpine325ci de pe forumul E90Post ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account